Regisztráció Blogot indítok
Adatok
masszőrnő

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig viszket a billentyűzetem, amikor a masszázsblogon állatokról írnak. Nem azokra a faszokra gondolok, akik hülyeségeket csinálnak, hanem arra, hogy kutya meg macska meg más állat is van a helyszínen. Szarok rá ha meg is dobáltok érte, szerintem az állat nem való lakásba, olyan…..
Nagyon tetszett a sorstárs vallomása, ahogy a világ elé tárta az érzéseit.És tetszett a sok hozzászólás is. Próbáltam kitalálni, kik lehetnek az indulatos vélemények mögött.Némelyikből ordít, hogy sérelmekkel teli, megcsalt, elhagyott, kihasznált feleség írta.Mások pedig…..
masszőrnő 2012.06.28 22:38:37
@enmajor:

Michaela Riedl - Jürgen Becker: Lingam-masszázs DVD

Szerintem ebből lehet tanulni, a párom nagyon szereti.
Olvastam a szóváltást az ölelős tanárnő és a csalódott vendég között.Nem akarok állást foglalni a témában, mert nem az egyedi eset érdekes, hanem a mögötte meghúzódó jelenség.Régen járok masszázsra, de nem csak masszázs érdekel, hanem az összes alternatív gyógymód.…..
Mindenki tudja, mi az a lingam? Igen, igen, azaz! Fütyi, kuki, hímvessző, fasz, kéjrúd, pénisz, kopasz főhadnagy, broki, ezredes, férfiasság vagy akár bájdorong.No akkor vajon mi az a lingam masszázs?A lingam masszázsban bizony ennek a testrésznek masszázsáról van szó, beleértve a…..