Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roller86

3 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most először nyert idén Kaliforniában Peter Sagan, de nem miatta marad emlékezetes a kaliforniai kör hetedik szakasza...                     Eloy Teruel hitt benne... Néhány másodpercig azt gondolta, élete legnagyobb sikerét érte el. Meglépett a mezőnytől,…..
Holnap lesz blogunk kedvenc ünnepe, a Halloween. Természetesen lesznek ezzel kapcsolatosan spéci posztok, de hátha nem mindenki akar majd a számítógép előtt görnyedni. Rájuk gondolva álljon itt egy összeállítás a lehetséges programokról. Figyelem! A felsorolás csupán…..
UPDATE: A drága jó blog.hu még mindig nem oldotta meg azt a bugot, aminek köszönhetően egyes posztokhoz nem lehet kommentelni. Ezért most kirakom még egyszer. Ha ehhez se lehet, írjatok e-mailt! Magam is meglepődtem, amikor a meghirdetett könyvkritikusi posztunkra négyen…..
Roller86 2013.06.27 19:32:36
Mármint amit ő maga rendezett. Mert hiába van már négy Oscar-díja a színészóriásnak a rendezői tehetségének köszönhetően, jó sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy az Akadémia is felfigyeljen rá. Jöjjön egy elfeledett klasszikus, amely a szerelmi megszállottságról szól!…..
Az mindig jó jel, ha még fordítás közben is fel-felröhintek, legalábbis egy humorosnak szánt alapanyag esetén. Márpedig a Kaliforgia arra készült, hogy megnevettesse az embereket, és a 6. évad második epizódjában ez sikerült is - nálam mindenképpen. Voltak jó beszólások,…..
Úgy döntöttem, hogy idén nem leszek olyan kimerítő, mint tavaly, tekintve, hogy azóta minden fontosabb filmről rakunk ki előzetest, posztert. Szóval tessék minket folyamatosan követni! :) Az viszont sokkal érdekesebb, hogy a hazai mozikba mik juthatnak be, illetve direkt DVD-re mit…..
Horror-Mirror Eljövetel előzetes 2012.12.22 10:18:00
Poszter és sztori már volt, most íme a teaser. Alakaul, alakul. ..
Roller86 2012.12.22 10:29:54
Nem karácsonyi, de legalább télen játszódik (és nem, nem pornó). Sőt, kísértetiesen emlékeztet a Dermesztő szélre, csak itt legalább történik valami. (Jobban belegondolva az hasonlít erre.) Amúgy is rég volt szó After Dark horrorfesztiválos filmről, pedig ez a darab itthon is…..
Sokan kérték, hogy írjak róla, mert volna mit. Ezt elismerem, csak az a bibi, hogy az előzetes várakozásokkal ellentétben ez nem horror. (Ne tévesszen meg senkit se az imdb.) Továbbá igen, tisztában vagyok vele, hogy már nem egy olyan filmről írtam, ami szintén nem sorolható…..
Kéne már valami frappáns rovatnév annak, amikor rossz filmekről írok tömören, egy kupacba tálalva. Mert úgy tűnik, hogy a műfajban már egyre ritkábban találok gyöngyszemekre. Sokkal inkább felejthető, vagy nézhetetlen alkotásokba botlok bele. Akkor lássuk is! 1. Az ördög…..
I Love Puns Feltörekvőben 2012.08.10 09:10:25
Javában robog az olimPIA, engem pedig megihletett egy nemzet, illetve annak eredményei. Vízilabdában kikaptunk tőlük, kár érte. Női kézilabdában döntőt játszanak, ami azért nem kis dolog. Néhány éve még nem is létezett ez az ország, majd Milosékkal éltek társbérletben. Ma…..
Az elmúlt hónapokban nem jártam olyan helyen, ahol ne találkoztam volna, akár csak egy pár másodperc erejéig ezzel a számmal. Szerintem is kellemes, bár ha sokat hallod, egy idő után már kezd egy picit sok lenni. :)Megfejtés: Adele - Someone Like You ..
I Love Puns Ifsnow! - Hahó! 2012.08.07 12:02:22
Szeretettel üdvözlök Mindenkit! Végre most már itt is lehet olvasni egy-két gyöngyszemet. Saját dolgok lesznek - ez fontos...
A szobatárs - The Roommate (2011) Rendezte: Christian E. ChristiansenMint látjátok, igyekszek lépést tartani a friss megjelenések terén, úgy hogy íme egy idén debütált alkotás egyenesen Amerikából. A rendezőt azonban innen Európából importálták, ő meg nyilván örült,…..
A legutóbbi hír, hogy az Eden Lake kijön nálunk korongra, annyira felcsigázott, hogy azóta azon kattogok, hogy vajon még miknek örülnék, illetve örülnénk, ha behoznának hozzánk. Ehhez szorosan kapcsolódik az a hír is, hogy a 100 feet is megjelent, 100 halálos lépés néven,…..
Természetesen mindenki emlékszik a már azóta is sokszor emlegetett TOP 10-es listámra. Írtam akkor, hogy minden bizonnyal fogok még elég durva filmeket találni, amik átrendezhetnék a sorrendet, de ezzel nem szeretnék bíbelődni. Persze attól még beszámolok ezekről. Nos, nem sokat…..