Regisztráció Blogot indítok
Adatok
charlottesweb

16 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden brutális gyilkosság után előkerül a halálbüntetés kérdése. Mintha ez visszahozná a halottakat, vagy megelőzné az újabb gyilkosságokat. Pedig egyiket se teszi. Nem gyógyítja be a sebeket, és nem rettent el. Vajon az a nő, aki előre eltervelte a 11 éves kisfiú…..
London nagyon kemény, óriási a verseny, de ha van megfelelő tapasztalatod, és több nyelvet is beszélsz, akkor simán boldogulhatsz – állítja mai szerzőnk, aki nem muszájból költözött a brit fővárosba, hanem az egyszerűbb, izgalmasabb, változatosabb, kiegyensúlyozottabb…..
Elnézést, ha kicsit vulgáris, de így talán az első mondattól kezdve érthető. Készül a 2013-as költségvetés, megint szó esik a vállalkozások támogatásáról. De semmi újdonság, mindig a régi nóta. Most persze hitel kevésbé, főleg pályázat. Munkahelyteremtés, megőrzés,…..
Nem is lehetne szebb alkalom a huszadik teszt alkalmával, a nyár utolsó napjára, mint az öt napja nyílt Hooters, amiről az egész város beszél. Péter cimborámmal mi is elmentünk, és beteszteltük, mit tud a dudás étterem. De mindenek előtt szeretnék idézni egy klasszikust. Az…..
charlottesweb 2012.08.31 16:53:56
@Horváth Lajos-kőmíves ( geek paraszt): Olvasom a beírásadit, annyira jól látod a dolgot - a kifejező eszköztárad meg haláli! Tessék blogot írni! :)))
Új őrület terjed a világban: a hagyományos esküvői fotókon túl egyre többen szeretnének képet a nászéjszaka utáni reggelről, kicsit meghittebb körülmények között. Az esküvői fotók becses emlékek mindenkinek, de nem könnyű újat mutatni velük: a legtöbb vagy…..
Már korábban beszámoltunk a tegnapi, a Jobbik által szervezett, és több más szélsőjobboldali szervezet által is támogatott tüntetésről, leírva azt, ami történt, azzal szemben, amit a Jobbik állít. Rengeteg komment érkezett, hogy biztos mi hazudunk, hiszen a tüntetésen csupa…..
charlottesweb 2012.08.07 10:32:43
@nookedli: Vállalkozó = Adócsaló? Azért mert láttál vállalkozói könyveléseket, ahol adót csaltak, az nem azt jelenti, hogy minden a vállalkozó adót csal... s olyan szomorú, hogy ez is egy durva általánosítás.
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
Heuréka! Igen, megvan. És nem segített benne személyi edző, méregdrága csodabogyó, sem táplálékkiegészítő, sem Schobert Norbi. Én, egymagam találtam meg azt a módszert, amivel az elmúlt egy hónapban 5 kilót leadtam és a jelek szerint elindult a folyamat a helyes irányba. Hogyan…..
Ilyenkor szokták mondani: biztos feladtad, félbehagytad, elment a kedved, ennyi volt. De ez most nem így van. Egy elhúzódó egészségügyi probléma szólt közbe, ezért volt néma csönd és hallgatás. Én nem adtam fel, de muszáj volt szünetet tartani. Múlt héten 97,6 kg-t mutatott a…..
Együtt fogyni jó Este nem jó 2011.04.13 09:33:00
Tegnapi napomat úgy terveztem, hogy egy kedves ismerősömmel a kora délutáni órákban, ezen a héten folytatom a tréninget a fitness teremben. De aztán belemerültünk a munkába itthon, így a tornát nélküle kellett megejtenem - de már este.4. edzésnap - 2011. április 12. Én nem…..
Így a harmadik edzésnapon nekiálltam növelni az edzésidőt és egy-két elemmel bővítettem az tréning tartalmát. Több levelet is kaptam, hogy a háttér információkról is írjak néhány sort, így most megteszem. Remélem segítek vele, hogy neked is könnyebb legyen elindulni az…..
Együtt fogyni jó Elkezdődött... 2011.04.06 23:17:00
Tegnap reggel a mérleg 95,2 kg-t mutatott. Volt ez már több is, kevesebb is. Így vagy úgy, nagyon elkeserítő, hogy 35 évesen, nőként ezzel a súllyal kell élnem. Kell? Ki mondta, hogy kell?Tegnap délután tehát elhúztam a közelben lévő, nagyon szuper fitness terembe, s vettem…..
Ahogy ígértem, betartom a szavam. Ma is voltam tornázni. Fél nyolc felé elvittem a gyerekeket suliba, aztán célba vettem a fitness termet.2. edzésnap - 2011. április 7.A tegnapi edzésprogram alapjai követve, ma az alábbiak szerint végeztem a gyakorlatokat:Futógép: 20 perc. Most 5-ös…..
Közel 800 millió ember küldte vissza eddig az alkotmányozással kapcsolatos kérdőívet - közölte Rákay Fülöp, az MTV intendánsa, a Kossuth téren egy 50 wattos erősítőn keresztül üvöltve. A szakember elmondta, az egész világon hihetetlen mértékű érdeklődés övezi az új…..
hogyanfotozzak.hu Napraforgók 2011.03.09 15:46:00
                 Sokan kedveljük a napraforgót. Van aki virágként, van aki dekorációként, van aki szotyimagként köpködve, van aki a sokmagos…..
Ennél még az is elfogadhatóbb lenne, ha a kormány nem saját állampolgárait és szavazóit akarná megvezetni, hanem – "nemzeti érdekből" – a külföldi szereplőket. (Fotó: Huszti István/Index) Érdekes dokumentum jelent meg tegnap a kormány honlapján, a Széll…..
 Egy katolikus alapítvány kezdeményezte, hogy ,,a megújulás és a múlt lezárása jegyében" távolítsák el a budapesti Gellért-hegyről a Szabadság-szobrot, és a helyére Nagyboldogasszony szobrát állítsák. Bakk István, a Bakk Endre Kanonok Alapítvány elnöke levelében…..
Filmdroid Transformers 3 részletek 2011.03.02 18:37:00
Michael Bay eddig csupán azt mondogatta, hogy ütősebb, jobb és komolyabb lesz a Transformers 3, mint a második rész. Shia LaBeouf is nagyon igyekszik meggyőzni az embereket, hogy ez bizony sokkal másabb lesz. Annyi már látatlanban is elmondható, hogy Bay temérdek lassítást, robbantást…..
charlottesweb 2011.03.03 10:17:37
@algi: Ha Te személy szerint nem akarod nézni, akkor nem nézed. A távirányító a Te kezedben van, s senki nem tart pisztolyt a fejedhez a mozi pénztáraknál sem. De, ha már az ember nézi, akkor élvezze azt és felhúzza rajta magát. Én személy szerint irigylem azokat, akik keresik az idegeskedésre, zsörtölődésre okot adó alapokat.
Vigyázat! 18+-as tartalom, a tovább gombra vagy a címre kattintva elismerem, hogy elmúltam 18 éves! A szerkesztőségünkbe juttatott kéziratok szerint Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde teljesen más tartalmú lett volna. A volt miniszterelnök az obszcén nyelvezettől sem riadt…..