Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maszatod

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Anonymous hackercsoport szerint Amy Lee, az Evanescence énekesnője és a menedzsere meggátolt egy fórumozót abban, hogy a zenekar egyik rajongói honlapján található pedofil tartalmak miatt feljelentést tegyen a rendőrségen. A szervezet új akciót indított a pedofilok és…..
Ma is megyünk zenebölcsibe.Egy kisvárosba járunk, a buszközlekedés elég jó.Korábban egy civil szervezet székhelye adott otthont a foglalkozásoknak.Addig, míg egy kedves barátnőm tudott minket autóval vinni, nagyon kényelmes volt. Így a 2006-2007-es évadot becsülettel…..
Maszatod 2011.11.11 21:37:29
Sziasztok!

Szeretném figyelmetekbe ajánlani mozgó játszóházunk,amit a
www.mesebusz.com címen tekinthettek meg. Mikulás műsorral a Mikulásgyárnál decemberben a Hősök terén is találkozhattok velünk.

Amennyiben lesz olyan rendezvényetek, melyhez esetlegesen segítségre szorulnátok, mi örömmel állunk rendelkezésetekre! Köszönöm a figyelmet! Szép napot. :)
Tegnap este debütált online Charlie Sheen és Snoop Dogg közös dala, aminek a mostanában igazi hőssé váló színész híres interjújára utalva Winning lett a címe. A dal már iTuneson is megvásárolható, illetve a továbbra kattintva itt is meg lehet hallgatni. A Winning nem csak Sheent…..
Maszatod 2011.05.12 18:14:41
,
Maszatod 2011.05.12 18:15:25
Sziák:)
moncraft.net
És ennyi:)*
Update2 - 22:33 - A kommentek alapján kis késéssel, de már a Vodafone-felhasználók is hozzáférnek a teljes kínálathoz... Amennyiben nem működne, a telefon újraindítása és/vagy clear data után mindenkinek mennie kell.Kellemes bevásárlós éjszakát mindenkinek :)Update1 -…..
Maszatod 2011.05.12 02:12:20
Subba Reptéri lehúzás 2011.05.11 16:37:00
Jó szájízzel érkezz, vagy hagyd el kishazánkat! Lehet ennél jobban bemutatni Magyarországot?Számla a reptéri Leroy étteremből: Egyé ezeröccázé bundáskenyeret, és fizess még egyszer annyit a felszolgálásért! Reakció az étterem vezetőjétől:És egy EPIC Handrástól…..
Felháborítónak nevezte a budapesti dugódíj bevezetésének tervét a Magyar Felnőttszórakoztatási Egyesület - leállhatnak a nyilvános pornóforgatások. „Eddig belefért egy laza pipa a Gellérthegyen, vagy egy gyors fésöl a Várban, mostantól viszont a közterületesek…..
„A mindennapokban olyanok vagyunk, mint két legjobb barát, leszámítva a köszönés-csókokat” – sztorink egy korábbi posztunkhoz kapcsolódik, ám a mai kalandban egy lány panaszkodik arra, hogy pasija egyre inkább lakótárssá kezd konvertálódni mellette. Eltűntek a…..
háztáji dizájn Mindig magasabbra 2011.05.07 19:39:00
    Megint egy trend, ami tetszik: régi létra mint dizájn elem. Állítom, hogy csak ürügy a rászerelt világítás, a rápakolt könyv-, cipő- kisvirág- és mécseshegy. (Tudom, mert nekem is volt egy, aztán kifordult az egyik lába és elnyelte a föld a többi "majd egyszer…..
A burzsuj, aki a könyvtárához öltözik. James nem ebben a világban él. A juppi és a dandy nagyon nem ugyanazt jelentik, egymástól élesen elváló jelentésű szavak, hiába jelöl burzsujt mindkettő. Juppi: hirtelen jött sok pénz, márkafetisizmus, luxusipari kellékbemutató. Dandy:…..
Ha a legjobb budapesti kínai étterem kerül szóba, egyesek Wangra, mások a Taiwanra és a Hongkong étteremre esküsznek. Wang már elkápráztatott minket néhányszor, itt volt tehát az ideje, hogy behatoljunk a másik szentélybe.Ahogy Wang esetében, ezúttal is egy Lucullus-lakoma…..
Maszatod 2011.05.06 11:20:05
Köszönet ismét az élményért.
smalltrends.com
Ezt pedig azoknak ajánlom, akik ráérnek pénteken nézelődni. :)*
Először akkor gondolkoztam azon, hogy jó lenne megszállni egy budapesti hotelben, amikor megnyílt a Gresham. Persze gyorsan el is hessegettem magamtól a gondolatot, hát ki az a hülye, aki szállodába megy a saját városában? Én. Én vagyok az. A múlt héten ugyanis kísérleti jelleggel…..
Ma Siófokon jártam, a Media Hungary konferencián, ahol a média, a politika és a gazdaság sajátos kapcsolatát megvitató beszélgetésben vettem részt. Az ilyen rendezvények egyik tanulságos jellemzője, hogy az igazán érdekes beszélgetések a folyosón hangzanak el, a pódiumon…..
Maszatod 2011.05.04 17:02:46
Sziasztok mindenki!

smalltrends.com

Csak annak, aki tényleg ennyire ráér.
Többinek tilos:)*
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Maszatod 2011.05.04 17:01:42
Sziasztok mindenki!

smalltrends.com

Csak annak, aki tényleg ennyire ráér.
Többinek tilos:)*
A királyi esküvő egyik kedvenc témája volt ,már a közvetítés során is ,a protokoll szerint öltöző nők kalap viselete és azok variációinak értékelése. Ahogy érkeztek a "szerény" köznapi méltóságok, úgy kerültek terítékre kommentátoroktól a kalapok…..
Maszatod 2011.05.04 16:48:34
Sziasztok mindenki!

smalltrends.com

Csak annak, aki tényleg ennyire ráér.
Többinek tilos:)*
  Barbie lenyomja a világot. Hogy egy Las Vegas-i hotelben létezik Barbie lakosztály, gondolom senkit nem lep meg. De a hosszú combú szöszi immár világuralomra tör, és sorra hódolnak be neki párizsi, olasz és brit luxusszállodák. Az alapvetően gyerekek számára tervezett…..
Maszatod 2011.05.04 16:47:35
smalltrends.com

Csak annak, aki tényleg ráér:)*
http://nyan.cat/ Beküldte: Gábor Juhász..
Maszatod 2011.04.25 20:13:10
littleshoe.tumblr.com A little Blog. A little Amazon Store. Just a "Little Shoe"...
A pletykák szerint az Apple május végén kezdi meg az új MacBook Airek gyártását, és júniusban dobja piacra a Sandy Bridge-processzorral szerelt ultrahordozható laptopjait.Az Apple láthatóan fenn akarja tartani az Air iránti érdeklődést, ami tavaly októberben óriási méreteket…..
Maszatod 2011.04.25 09:17:35
LMP-s kötődésű szervezetek tartottak "rendteremtő akciót" Budapesten - elmondásuk szerint a járőrözéssel a világbékére, a magas sörárakra és a szeles időre szerették volna felhívni a figyelmet. A megmozdulás keretein belül a Bölcsészek a Jobb Holnapért Egyesület…..
STROKE SPECIAL EDITION BEMUTATÓ Időpont: 2011. április 21. csütörtök 18.00 óra Helyszín: Millenáris Park - Fogadó Cím: 1024 Bp., Kis Rókus u. 16–20. Facebook event Művészek Aro, Angry Woebots, B-Art, Bezt, Elph, Kilo, Marcus Gunnar Petterson, Pal, Sainer, Shawn Huddleston,…..
Az NPD statisztikája szerint januárban 20 százalékkal adott el több Macet az Egyesült Államokban az Apple, mint egy évvel korábban, februárra ez a növekedés 12 százalékra csökkent, márciusban azonban 47 százalékosra nőtt az arány, így a teljes negyedév végül 27 százalékkal…..
Maszatod 2011.04.21 10:22:37
littleshoe.tumblr.com/
A little Blog. A little Amazon Store. Just a "Little Shoe"...
Szeretjük a kommenteket, és kész :)))*
 ..
Maszatod 2011.04.17 22:13:03
#minecraft moncraft.net
Épp ilyen jó játék :)*
Jó éjt.
Terry Richardson ismét együtt dolgozhatott egyik legkedvesebb modelljével, Mihalik Enikővel. A fotósorozat egy brazil divatcég, a BoBo számára készült, Enikő lesz ugyanis a cég arca a 2011-es őszi kampányban.Enikő nagyon helyes a fotókon, de azt kívánom, hogy bárcsak az utolsó…..