Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maer Hen

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történelmi pillanat: újra olvasói poszt. Igen tudom, rengeteget küldtetek, de sajnos lusták vagyunk őket nemhogy megszerkeszteni meg lehozni, de még elolvasni is. Meg hát sajnos úgy vagyunk ezzel, hogy valójában csak a sajátjainkat szeretjük igazán. Ezért elnézést kérünk…..
Maer Hen 2012.11.22 11:02:10
@vitaygeorgina: Igaz! Tényleg ki tudja szűrni. Én is hálát adtam, hogy megszabadultam. Nálam chrome alatt fut az AdBlock kiegészítés, pár kattintással meg lehet tanítani az "Egy reklám blokkolása az oldalon" funkción keresztül.
A szabad véleménynyilvánítás és gyülekezési jog demokratikus hazánk Alaptörvényének egyik legüdvözítőbb vívmánya. Nagyon örülök, hogy minden honfitársamra kiterjed, de pont nagyszerűsége miatt nem túl elegáns visszaéljél eme csodálatossággal. Nézzük meg, milyen…..
Maer Hen 2012.09.29 00:07:41
Faszom a blogmotorba, erre fizettek százmilliókat?Hol a kommentem?.tolókomment.mindjárt megjelenik.faszom.na végre! az előbbieket kéretik törülni, hihhi 8)) Hogy megelőzzük a hasonló szemetelést, mi is tehetünk még 1-2 dolgot, hogy kicsit komolyabbnak tűnjünk az amúgy…..
Maer Hen 2010.10.21 00:15:51
 -Ez kész, ez már a vicc kategória - kár, hogy sírni volna kedvem. A dilettánskormány már megint Lukasenkó és Kádár szellemét idézte meg.Államosítás! Már akkor tudtam, hogy valami nincs rendben, amikor a választások másnapján kiömlött a vörösiszap. Sokan…..
Maer Hen 2010.10.16 05:47:29
@mendson: Öreg, körülnéztél? ez itt a modoros!