Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szalonnassy Albin urfi

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerbusz Tibi! Véletlenül kaptam ezt a ballagási beszédtervet, a kísérőlevélben Klári, ofőnéni kérte véleményezését. Gondoltam, hogy a leghasznosabb az lesz, ha a modoros.blog kommentelői teszik majd ezt meg helyettem. A neveket megváltoztattam, mást nem. Üdvözlettel:…..
Előre le szeretném szögezni: nem hiszek az olyan fekete-fehér felosztásokban, hogy "szegény" vagy "gazdag". A világ ennél - hála Istennek - sokkal árnyaltabb és bonyolultabb. A "szegény" szót azért bátorkodom majd ma többször is alkalmazni, mert Te húzod magadra ezt a jelzőt…..
Szalonnassy Albin urfi 2011.12.10 16:20:20
@Modor Tibi:
Baszki Tibor, ez mar annyira kifinomult h a torzskommentelok is komolyan veszik?
Helló-Halló elektorkalandorok! Úgy döntöttünk, hogy a blog nemes hagyományainak folytatásaként a tavalyi szünet ellenére idén ismét megrendezzük az év legmodorosabb emberének járó Arany Farmermellény-választást. Nem szégyen a mestertől tanulni, ezért az idei versengés a…..
Modorosblog Tanmese az IMF-ről 2011.11.18 06:00:00
-Apa, mi ez az egész meg ez a válság? A Lajcsák Gabi azt mondta, hogy az apukája szerint a bankok tehetnek az egészről meg az amerikaiak.-Hát Bubu, ez egy nagyon bonyolult dolog: a felnőttek se nagyon értik, csak sejtik, hogy hogy mi történik. Megpróbálok elmondani egy mesét, és…..
Hello Tibi! Rövid szösszenetem (ez még viccnek is rossz - M.T.) révén szeretném a blog közönségét az internetes társkeresők világába kalauzolni. Női adatlapok szubjektív értékelése alant. Többségük a szerző által megtekintett 18-32 éves punetti, többnyire egyetemista,…..
Ha van az országban olyan pont, ahol a választópolgárokat nem lehet megvezetni a Fidesz médiapropagandájával, az leginkább a II. kerület. Itt felelősen gondolkodó, tudatosan szavazó, viszonylagos jólétben élő polgári réteg alkotja a népesség túlnyomó hányadát. Ezeket az…..
Szalonnassy Albin urfi 2011.11.17 08:23:12
@Modor Tibi: Tibi bazmeg megint eladtad magad a fidesznek?! Kell az uj plazmatv, mi?

Egyebkent meg szerintem ez a kurtz ezredes egy natzi! Nezd meg az elozo cikket, ilyen hitleres. Ide vezetett a sajtoszabadsag megnyirbalasa!

Egyebkent szorakoztato neha 'komoly' hozzaszolasokat is olvasni. Amint latom a modoros torzs kellokeppen reprezentalja a magyar tarsadalmat: mindenki ert mindenhez.

Tudatmodosito szerektol bodult agyamban neha felvillan egy kep az evente megrendezesre kerulo, meltan hires MODOROS BAL-rol, ahol Tibi csokornyakkendoben es farmermellenyben fogadja a modoros vendegeket akik renkivul jol elszorakoztatjak sajat magukat.
 Kedves Modor Tibor Úr!  Mostanában olvastam zsörtölődő kommenteket, hogy elmegy a blog az eredeti irányból másfelé (már a harmadik poszttal elmentünk - M.T.). Azt gondolom, ez a _szösszenet_ az _igazi, régivágású_ Modoros _hangulatát idézi_. Az "Otthonok és…..
Szalonnassy Albin urfi 2011.11.05 08:55:22
@KürtiT (Tromb74):
A haloszoba ablak is gyanus, mintha nem hagyomanyos nyilo/buko lenne. Biztos h fake, Nyugatrol nyult cikk es kepek.
Egy 35 éves, budapesti férfi vagyok - igen: autós, 18 éves vezetési tapasztalattal. Hétvégente átvedlem én is kerékpárossá, gyalogossá: hatalmasat csatangolunk vagy karikázunk az Asszonnyal meg a Srácokkal a környéken. Van tehát némi fogalmam arról, hogy milyen az utak…..
Szalonnassy Albin urfi 2011.11.05 06:08:19
@stf!: En talalkoztam az intelligenciaddal: csirke72 neven kommentelt itt a jomultkoraban.

@Modor Tibi: Egyebkent Tibi - ellentetben a fizetett talpnyaloiddal - SZVSZ (ettol hanyok amugy) en ugy gondolom, hogy azert nem 100%-os a kharaktered mert valoszerutlen. Vo.: Oblos, Jutka, Osanya stb. Ez utobbiakat mindannyian ismerjuk szemelyesen, targyi szemely viszont atesett a paripa tuloldalara, if ju szi vat aj min.

A POPPET kifejezesert viszont kulon pont jar. Egy volt koteres szobatarsamra emlekeztet, meg az elso egyetem elso evebol. Negyen laktunk egy szobaban, 3-an voltunk elso evesek, o negyed. Hatarozott keresem ellenere feszt golyaknak hivott minket ami nemcsak ezert irritalt elbaszott modon mert idosebb voltam nala, hanem mert egy szuletett nimand volt, egy un. JOPOFA KOCSOG es az ilyentol kulonosen boszito a lekezelo megszolitas. Mivel keresem suket fulekre talalt ezert felbujtottam a tobbieket es egy kocsmazos este befejezesekent - mintegy megkoronazva az ejszakai uvoltozest es kukaborogatast az utczan - jol megcsapkodtuk azt a faszt. Azutan rend lett.
Nézd meg, már megint kik járnak jól: akik amúgy is a legjobban keresők közé tartoznak… persze havi 300-500 bruttóval könnyen lehet ugrálni, nem értem, hogy miért megint ezeknek segítünk. Először odaadunk nekik milliárdokat az alsóbb rétegek pénzéből, most meg itt van a…..
Modorosblog Ingatlanos szótár 2011.10.21 06:00:00
Ez bizonyára már a sokadik ilyen próbálkozás - én a Szó-Beszéd (Pease-Garner) c. könyv egyik fejezetéből indultam ki. Most kaptuk: az Urbanistán is volt hasonló.   Dinamikusan fejlődő: foghíjtelkek, tűzfalak, rozsdálló gyártetemek, még külsőbb kerületekbe zsuppolt…..
  Forrás: Facebook. Ahogy öregszem, egyre inkább a 30 feletti nőket értékelem. Csak néhány példa, hogy miért: Egy 30 feletti nő sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy megkérdezze: 'Mire gondolsz, drágám?' Fütyül rá, mire gondolsz. Ha egy 30 feletti nőnek…..
Modorosblog A Hazatelepült 2011.01.12 00:03:00
-Elegem van ebből a szar külföldből, a húszfokos nyarakból, az egysíkú konyhájukból, a felületes, buta emberekből, mindenből. Itt rohadok már öt éve, megvan egy fél lakásnyi tőke, hazacuccolok két hónapon belül, felmondtam.-Ne! Nem mondod! Haza? Most? Ebben a gazdasági…..
Modorosblog Bacon szalonna 2010.11.23 06:00:00
-Ezt figyeld, mekkora gyökerek ezek. Ott, a következő oldalon: bacon szalonnával töltött pulykamell. Még jó, hogy nem turkey pulykával meg pommfritt-krumplival, mi?-Hihi, de gáz. Az. Meg sampinyongomba. Tehát: gombagomba. Aztán CD-lemez. Jamón Serrano-sonka.-Ez csak a jéghegy…..
  Styxx ismét a szerző - köszönjük szépen.  Interjú felnőttfilmesekkel  BPP Magazin: Fred Dumm, a Horibest Video férfi ztárja egyik interjúalanyunk. Gondolom, olvasóinknak a Horibest Videót - a magyar -, és nem csak a magyar felnőttfilm-piac egyik…..
Szalonnassy Albin urfi 2010.11.23 01:38:31
@Brother Love:
Tudom, megrazo lesz, de ideje szembenezned a sotet multaddal. Itt baratok kozt vagy, titkodat mindorokke megorizzuk.
Most elmondhatod mi is tortent VALOJABAN azon a forgatason!
Modorosblog A költségkímélés 2010.11.18 06:00:00
-Apám, nem nagy szám ez a nyugati élet. Pedig nem is étteremben vagy építkezésen kell dolgoznom, de minden kurva drága itt. Sima szobabérléssel meg egy-egy kocsmázással alig tudok félretenni 3-400 fontot havonta. Saját lakás vagy autó szóba se kerülhet.-Már megint csak a…..
Szalonnassy Albin urfi 2010.11.19 14:34:16
@GERI87:
Azert a papirert kemenyen meg kell dolgozni/tanulni. Sztem jogos, hogy aki megkuzd egy bizonyos statuszert annak elvarasai vannak. Otthon az orvosok eseteben nem teljesulnek ezek.
Az en vilagnezetem szerint tobbet 'erdemelnenek'. A bufe-ruhatar szakos multi-csicskak (excel zombik vagymik) meg elegedjenek meg egy kozepszeru fizetessel es sorssal.

Tobb felelosseg - tobb tudas - tobb javadalom.
Ismeretlen szerzőtől... a "badge"-et pedig köszönöm :))   A modoros online tanácsadó  A modoros online tanácsadó a webipari kasztrendszer egyik legjobban beazonosítható és legkarakteresebb eleme. A modoros online tanácadó a Facebook legnagyobb hazai…..
Modorosblog A Tévéfogyasztó 2010.11.02 07:00:00
-Az meg ki is? Bocs, nem nézek tévét, nincs tévém.-Na tessék, már te is kezded. Ez a modorosságok netovábbja, bemutatlak a Tibinek. Ott szokott filozofálgatni a Nyugatin a Borbarátban. "Nincs tévém" - persze, persze. Komolyan, manapság mintha a sznob-wannabe, Daubner…..
Szalonnassy Albin urfi 2010.11.02 10:16:13
Szia Tibi! Hát, hogy ti még így bírjátok! Őszinte tiszteletem. Le a kalappal!Megevett a fene. De ez most legalább egészséges. Valaki másnál kutyám született, én meg megint hülye voltam. Egyébként sok sok kafaságot még, már ha ezt így lehet. Sok sikert:Buffout Kutya,…..
Kedves Modor Tibor!Bátorkodtam A modoros playmate III. részét elkészíteni. Tudom, hogy van átfedés az előző két résszel, de talán sikerült kiegészíteni néhány durva fordulattal. És mindezt a butalapok stílusában.Üdv,Horika    Lenkei Cindy a tavalyi Miss…..
Szalonnassy Albin urfi 2010.10.23 16:57:09
@Modor Tibi:
Ez a 'nincs tv-m, minek, ott van a monitor' szoveg azt sugallja hogy egyedulallo vagy, nincs kivel tv-t nezni.
A tevezes alt. csaladdal/parral kozos tevekenyseg (lenyegtelen h mit nez az ember), a netezes viszont szolo.

A monitor tehat = szingli tv.

Szindit amugy lajkolom.
Szalonnassy Albin urfi 2010.10.24 03:53:20
@Modor Tibi: 'nem vagyok egyedülálló - én igazi modoros csicska vagyok, mert projektorom van :)'

Ez kellokeppen modoros valasz volt, nem csalodtam benned!
Szalonnassy Albin urfi 2010.10.24 13:05:39
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): 'filmet meg lehet monitoron is nézni, kettesben'

Hogyne lehetne: snuggie-ban osszegombolyodve, egy bogre forro teaval a kezetekben, csak te es a parod!
Modorosblog A kései követő 2010.10.18 07:00:00
1998:-Gyurikám, igaz erőművet hoztatok itt össze ezzel a Penciummal. Gyönyörű a hétgigás vinyó is - erre aztán lehet lesz pakolni rendesen, tényleg nagyon fasza minden. Gratulálok. Internetet nem terveztek?-Nem. Nincs, és nem is lesz. Minek? Ami kell, úgyis megszerzem a haveroktól -…..
 Kedves Modor Tibi! A fluffon már megjelent a modoros leszbikus, gondoltam elküldöm nektek is, ha már erről volt szó. megírtam a választ kurtzéknak.Köszi!Bettie PageA modoros leszbikus úgy gondolja, a leszbikus témában a heterók semmit nem tudnak, és úgy érzi, az ő…..
Na, te is már lassan harmincéves leszel, Kendécske. Hogy elszalad az élet, fel se tűnik... Ugye, milyen nehéz felnőttnek lenni? Ugye milyen nehéz, hogy nincs ott folyton az Anya meg az Apa, hogy segítsen? De jó is volt gondtalanul élni, csodálni a nagyokat, a felnőtteket,…..
Szalonnassy Albin urfi 2010.10.16 06:20:41
@Mitya Ivanov:
'Meg emlékszem, hogy azt se tudtuk mi az a számítógép, a tévében is csak két adás volt, bezzeg a szomszédgyerekkel elvoltunk a lóhuggyal teli kacsaúsztatóban, meg is fürödtünk benne önfeledten, fából csináltunk kishajókat, utána egy hétig fostunk, meg kihánytunk mindent, én intenzívre kerültem, de akkor az örömteli volt és tartalmas.'

Ez zsenialis! :D
 -Ez kész, ez már a vicc kategória - kár, hogy sírni volna kedvem. A dilettánskormány már megint Lukasenkó és Kádár szellemét idézte meg.Államosítás! Már akkor tudtam, hogy valami nincs rendben, amikor a választások másnapján kiömlött a vörösiszap. Sokan…..
Szalonnassy Albin urfi 2010.10.16 03:01:57
Szalonnassy Albin urfi 2010.10.16 03:49:32