Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tracert

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félkész bejegyzés, még lenne pár ötletem, illetve ha hibát találtok benne nyugodtan ordítsátok le a fejem :)Bár napjainkban ritka hogy egy gépen ne fusson a Windows 7, de akár irodai, akár gamer gépről van szó az erőforrás elpazarlása egyik esetben sem hasznos dolog. Úgyhogy…..
IT tracer Passwords 2010.12.18 10:47:00
Sok jelszavad van, nem győzöd megjegyezni, új jelszavakat igényelsz majdnem minden héten? Ismerős :)Eddig jómagam a KeePass nevű kis (igenhasznos) program portable verzióját használtam, dropboxban tárolt adatbázissal. De néha körülményes tud lenni a megnyitogatása,…..
IT tracer Android 2010.12.18 10:38:00
Manapság egyre többen és többen lesznek Android felhasználók, köztük jómagam is már egy ideje büszke tulajdonosa vagyok egy Samsung Galaxy S-nek. Így nem meglepő, hogy elég sokat böngészek programokkal, modokkal kapcsolatos témában. Kollégámmal Csilivel elkezdtünk egy kis…..
ReadyBoost - Avagy lehet e spórolósan gyorsítani a Rendszeren SSD nélkül? A tesztalanyunk               Na azért kicsit becsapós a cím, mivel akkora témakört azért nem ölel fel ez a kis otthoni teszt, inkább…..