Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rece

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olvasó ott találkozhatott velem utoljára, amikor a teremgarázsban zúztam a 25-ös, korábban fel is gyújtott driftautóval, a pokoli szarszagban. A Himoto reménytelenül aszimmetrikus Szakmai szempontból addig sikerült eljutnom, hogy az 1/18-as Himoto driftautó jó kis műszer, de…..
Rece 2010.10.15 20:34:59
@Garp: Így van, a szabályzó van elmakkanva benne. Nekem is van egy 1/10-es Exceed (HSP, Himoto, Redcat, Amax, kinek mi tetszik) autóm, ugyanezzel a gondal küszködik. A szabályzó egyszerűen nem fékez elég izmosat, nem tudja megállítani az autót. Épp a forgalmazóval verekszem, hogy küldjenek egy csere szabályzót.
De ha új szabályzót kell venni se dől össze a világ, mert ebayről $20 körül jön postával HSP 03018-as. Persze gondolom otthon is meg lehet venni 7500HUF-nál olcsóbban is...
Rece 2010.10.18 02:10:22
@Modell Mánia: Köszi a helyreigazítást! Valóban úgy néz ki, hogy ez az esc és motor ennyi fékerő kifejtésére képes :( Találnom kell bele valami normális kombót.
Persze értem én, hogy ha már úgyis venni kell, akkor legyen valami jófféle... Csak azért írtam a gyárit, hogy az mégse 15K :) Valszeg a használt a jó köztes megoldás.