Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Félig tele

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három hónapig használhatták a biciklisek Magyarország első ingyenes önkiszolgáló szervizpontját, vandálok ugyanis ellopták a kihelyezett szerszámokat. Fotó: FŐKERT Nonprofit Zrt. / Facebook Október 31-én adták át a Vérmező kerékpáros parkját, pihenővel, és mindenki…..
Félig tele 2014.01.23 19:39:25
Mégsem lesz gyarmat Magyarország - jelentette be Szijjártó Péter. „Az önkormányzatok, a budapesti labdarúgó egyesületek és a teljes trafikhálózat adóssága után a magyar kormány az állam problémáit is megoldotta” - jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján…..
Egy tizedmásodperccel a száguldó vonat érkezése előtt rántotta vissza a biciklijét a sínekről egy brit kerékpáros, aki simán áthajtott a lezárt sorompó mellett. A nőnek akkor jutott eszébe körülnézni, amikor az első kerekével már a síneken állt - írja az Independent. A…..
Félig tele 2013.10.03 09:57:21
Újabb médiatörténelmi pillanathoz érkeztünk, a Demokrata egykori munkatársa, akinek logikai hibáktól, véres szájú kommunistázástól és zsidózástól hemzsegő jegyzeteit az előző Orbán-kormány idején a Magyar Rádió is lehozta, ma újra visszatért a közmédiába. Lovas…..
A hagyományos polgári értékeket és a félmeztelen nőket (+autók, órák, szivarok, lovak) előnyben részesítő Gentleman Magazine-t osztogatták kedden a képviselőknek a Parlamentben. A marketingakciót nem kellő körültekintéssel tervezték meg. A képviselőnők is megkapták…..
Kevés olyan bicskanyitogató dolgot tudnék elképzelni, mint a vörösiszap-katasztrófára kicsinyes PR-akciót építeni. Ráadásul különösen bántóan kisstílűnek hat, ha az általában példás társadalmi szerepet vállaló Concorde csoportnál indít el valaki furcsán…..
Félig tele 2010.10.15 21:13:01
Szögezzük le a lényeget: "adakoznak".

Amúgy most botlottam ezekbe a "szemetekbe", akik ahelyett, hogy inkognitóban segítenének, nyilván nyereség reményében bemondatják a nevüket. Posztolni kéne erről a skandallumról, úgy érzem.:

www.facebook.com/malackaraj

Malackaraj Napi összefoglaló :)
Kübler Gábor, a Qualitrans Cargo Kft. logisztikusa megköszönte, hogy az ő cégük szállíthatja el az adományokat. A kamion kb. délre lesz a Lurdynál.
Félig tele 2010.10.16 13:03:21
Azt hiszem, ez a lenti két mondat (ti. "a Concorde ha kiegészíti, na az is csak azt mutatja, milyen szemetek") jól körülírja, miről is van itt szó a posztíró és egyes kommentelők részéről. Piti fröcsögésről:

@kelleman: Én is nagyon örülnék, ha a C. kiegészítené ezt azt amennyi összegyűlik, csak ez nem gesztus a részükről, hanem elvárás. És köszönjék a pitiánerségüknek és érzéketlenségüknek.