Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pulcsi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fantomizáció koronázatlan királya lehet, hogy tényleg végleg bezárt.Egy rövid történetet szeretnék megosztani, a már lassan két éve a blogon szereplő ready computers-ről. Már akkor is a "Nem létezik a ready computers" volt a poszt címe, ahhoz képest most jelenthetjük…..
pulcsi 2012.02.21 13:56:42
Balázs nem érti, hogyan pusztulhatott el szeptemberben vásárolt Acer laptopjának alaplapja egy hivatalosnak tűnő BIOS-frissítéstől. Illetve azt sem érti, hogy miért kellene még 7 ezer forintot fizetnie, hogy visszakapja a gépet, ha mégsem kéri a nem garanciális, 80 ezer forintos…..
Nívó Más faszával a csalánt... 2011.09.09 17:59:51
Bizony, ez jutott eszembe a Fidesz frakció devizahitel-végtörlesztéses ötletéről. Mi megadjuk a könnyítést, a frankonkénti kb. 50 Ft-os veszteséget meg nyelje be a bank!A terv megvalósíthatatlanságáról már sokan írtak, londoni elemzők szerint 980 milliárd forintos veszteséget…..
Most mondja azt valaki, hogy nem az! Valójában nem is értem azt a sok acsarkodót, akik itt a neten olvashatók.De akkor nézzünk egy mérleget az elmúlt egy évről:Negatívumok:1. Magánnyugdíj rendszer átalakítása. Ez egyértelmű negatívum, ha az egyének szempontjából nézzük,…..
Az április 4-26. közti 3 hétben tartott fokozott közúti ellenőrzések végrehajtásában 11 878 rendőr és 617 polgárőr vett részt, ők összesen 26 142 biciklist ellenőriztek. A rendőrök feladata volt a közlekedési szabályok betartásának, a láthatóságnak és a kötelező…..
Váratlan fordulat a BKV kommunikációjában a sorozatos utasverős hírek után, hogy az egyik, ügyével kereskedelmi tévékben is megfordult fiatalt rágalmazásért pereli be. Bizonyára emlékeznek az esetre, amikor jegy nélküli külföldi fiatalokkal ismerkedtek az ellenőrök a Deák…..