Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bisur. 411

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
közröhej Xpango 2008.02.25 11:45:00
Ugye mindannyian ismeritek az Xpango oldalt? Nem? Akkor vázolom. Létezik egy oldal, ahová ha beregisztrálsz, akkor választhatsz egy csomó ajándék közül. Automatikusan kell választani, de később is megváltoztathatod a döntésed. Ha kész a választás, akkor kapsz egy linket, ami így…..
Bisur. 411 2010.10.15 16:12:13
www.youtube.com/watch?v=Ocbu6YsMgOY

nos, én is regisztráltam az Xpangora és ez után kaptam egy levelet, az Xpangotól azt mondták mivel pont mázlis" számú regisztráló vagyok csak aktiválnom kell magam (csak egy refer) és megkapom az ajándékot akkor is ha az 46credites. Én nem kérem, hogy jajj regizettek alám, akinek kel az accountom vigye. Mivel kiskorú vagyok kizárt hogy a büdös életbe is aktiválom magam.

bisur@freemail.hu
jelszó: hello
Refer: 92093795

elvileg a referhez is jár valamilyen bonus
kérem csak az vigye el aki használni is fogja, ne az legyen hogy valaki eviszi és soha nem aktiválja magát (mint én)
Bisur. 411 2010.10.15 16:24:44
www.youtube.com/watch?v=Ocbu6YsMgOY
amikor regisztráltam az Xpangora pont egy "mázlis számú" regisztráló voltam, kaptam egy levelet az Xpangotól, hogy adnak egy bonust, csak aktiválnam kell magam (egyetlen egy offer) és megkapom az ajándékot, lehet az akár 46 credites is.
Nem azt mondom regizz alám a referemmel mert az hackes, ilyen nincs. Aki akarja vigye el az accountot és aktiválja, gyűjtsön maga alá embert stb...

bisur@freemail.hu
Jelszó: hello
Refer: 92093795

Itt az account plusz egy refer ami elvileg bonusos bár ebben nem vagyok biztos de azt írták az. Kérem csak az vegye át aki aktiválja, ne az legyen mint nálam, hogy soha nem fogja magát aktiválni mert fél az onlione cuccoktól.

Nem akarok senkit becsapni. Ami fönt van az mind igaz.