Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gumi fakanál

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerkesztőségünknek levelet küldött Szenteczky János csepeli szocialista önkormányzati képviselő (képünkön). A levelet változtatás nélkül közöljük:Nyílt levél Bercsik Károly képviselőnekTisztelt Képviselő Úr!Ön elvállalta egy olyan ad-hoc bizottság vezetését,…..
 „A gyanú szerint a lopás az után történt, hogy a Csevak Zrt. élére új vezérigazgatót neveztek ki…” (Idézet az önkormányzat honlapjáról) Csepeliek kérdése: A lopás mellett 2010. október 12. óta mi folyik a fideszes önkormányzat polgármesteri…..
gumi fakanál 2011.02.04 17:57:28
Köszi, Csepel Újság! Nekem is az jutott eszembe:
-ki a felelős a gépek őrzéséért?
-ki az új vezér?Van neve?
-milyen alapon végzett bármilyen ellenőrzést és mentést a gépeken-miután megszállta a személyiségzavaros feleséggyilkos utasítására a Csevakot? Ott voltam,mint dolgozó, láttam egy másik (fővárosi) intézményben, hogy csinálták... Mint a nácik. Bevonultak, folyosókat lezárták, munkatársakat kizavarták, gépeket lefoglalták és bejelentették a helyzetet.. :o( Undorító, bagázs.
-feltűnt, hogy a csepel.hu-n csak a csepelpontinfo van megjelölve, mint információforrás?
-a hírforrás írása alapján a tettes egy bizonyos körből kerülhetett ki...
miért tárolnak szerverszobában laptopokat?
és mi a ferde f..t csináltak eddig a felefedezők?
-ha a hülye Szenteczky három héttel később vitte vissza, akkor senki nem ellenőrizte a gépet?Vagy esetleg biztonsági őrnek álcázta magát a jó János(esetleg a Tóth) és úgy lopózott be a szerverszobába? Bár a szerverszoba még mindig jobb , mint a volt kapitány kéglije, ahova a zsírfejű, mirigyarcú hordta a Szilvikét barlangászni... :o) Bár lehet, hogy csak fogyókúrás recepteket cseréltek.. mind a kettőre ráfér..
-Nem az az érdekes, csak a sok agymosott fidesz zombinak, hogy kinek a munkatársa volt ki, hanem az, hogy ki a felelős a kerületért... Ez a görény még erre sem képes, hogy bízzuk rá a kerületünket?
 A Csepeli Önkormányzat hírportálja, a csepel.hu tájékoztatása alapján a lakosságtól érkezett információk szerint Csepel több pontján olyan személyek tűntek fel, akik a CSEVAK Zrt. munkatársainak adták ki magukat, és ellenőrzés ürügyén akartak bejutni, vagy…..
 A Csepp TV Szigetelő című hírműsora hétfőn mintegy 45 perces összeállítást készített a Csepeli Önkormányzat képviselő-testületének csütörtöki üléséről. Miként az ülés előtt és azt követően is megírtuk: a XXI. kerületi fideszes városvezetés Németh Szilárd…..
gumi fakanál 2011.02.02 23:08:37
Megnéztem a videót, ott voltam a megmozduláson. Hazudott a kerületi Hitler.És a Tv sem merte leadni,ahogy kib..ta a széket, mikor valaki szóvá tette, hogy nincs elég hely.Azt mondta, ő sok mindent végigküzdött a csepeliekkel, míg mi biodíszlet ,felheccelt lények vagyunk. Meg az édesanyád, aki felnevelt a 9miliméteresben.. bocsánat négyzetméteresben. Oda még a fejed sem fért volna be... :o) Nem szólva a sok piásüvegről.
Tehát ő küzdő volt, akiket támogatatk a jóérzésű csepeliek, míg mi biodíszlet véglények vagyunk, akiket felhasználnak a szocik a maguk politikai érdekében. A jobbikos zsebnáci olyan hülye, hogy a pöcsét sem találja pisálás közben, a Tenk ,meg olyan egyszerű, mint Jávor Benő a választási plakáton.Érdemben nem tudtak hozzászólni,csak égették magukat. A szocik pedig nem tudják, mit kezdjenek magukkal. Ezért kár ennyi embernek ott ücsörögni.Borkát polgármesternek! Én rá szavaznék, ha indulna.Jól beszélt, értelmes volt és amit mondott ült,mint Hagyó az előzetesben.Némethke ezért van rá kibukva. A fideszesek meg szégyellhetik magukat, meg sem szólaltak, Bercsik csak pislogott, Zupkó meredten bámult a sarokba, nehogy ránk kelljen néznie. A többiek meg nyomták a gombot, mint Németh a Cibulyánét a kampány alatt. És ezek beszélnek észről, szívről, meg tisztességről? Pláne a mai Orbán balhé után?
Kire szavazzunk 3 év múlva? Szavazhtaunk egyáltalán?!!
Az anyuka, aki felolvasta, ügyes volt, köszönöm neki a bátorságát.
 Őszintén szólva baloldali létemre én nem tartozom a Gyurcsány „fanok” széles táborába, de most nagyon egyetértek a Ferenc blogjában található gondolatokkal. Az ex-kormányfő nem szarakszik, lopásnak nevezi, hogy "a kormány le akarja nyúlni a…..