Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutyafüle

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél nem gyanakodott a körülményes regisztrációra és csakazértis a falatozz.hu oldaláról akart magának kaját rendelni. Elbukta: Eddig egy étteremből mindig telefonon rendeltem, gondoltam ma inkább weben keresztül teszem ezt meg, így jutottam a falatozz.hu-ra. Ami alapból…..
kutyafüle 2010.10.14 21:28:59
@igazságos: Látom bevezették a barlangba is az internetet, már csak az oktatást kéne fejleszteni, hogy a trollok is megtanuljanak viselkedni. (Akinek nem inge...)
Látom te még sosem rendeltél, mert nem fordult veled elő az, hogy nem volt otthon kaja, főzésre nem volt időd, de szerettél volna meleg ételt enni időben.
Az pedig vitathatatlan szerintem, hogy az internetes rendelés egyszerűbb, gyorsabb mint a telefonos, ráadásul ingyenes.
kutyafüle 2010.10.14 22:33:11
@igazságos: Kinek mi tetszik, de attól nem kell taplónak lenni és a másikat mindennek elhordani, mert kaját rendel.
Jaj, ez az "aki mondja" harmatgyenge, és még nekem kéne fejlődnöm, szánalmas vagy. Látom némi felsőbbrendűségi komplexusod is van, kicsit nem ártana magadba nézned, neked kéne fejlődnöd inkább.
Ahogy meg is írták, a stílusod egyértelműen jellemez...
kutyafüle 2010.10.14 22:39:12
@igazságos: Kinek mi tetszik, de attól nem kell elhordani a másikat mindenfélének. De úgy látom te vagy az etalon, és aki nem hozzád igazodik, az nem is ember. Ez az "aki mondja" harmatgyenge kontra. Látom a felsőbbrendűségi komplexus megvan, inkább neked lenne hova fejlődni, kicsit lejjebb venni az arcodból... Ahogy meg is írták, a stílusod alapján egyértleműen behatárolható a jellemed.

PS: Az előzőt benyelte a blogmotor, ha 2x jelenne meg, sorry.