Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DOOOOOOOOOOOM! (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DOOOOOOOOOOOM! (törölt) 2010.11.30 18:19:26
@Schaf: ezért írtam, hogy off, de 1. nem gondolom, hogy csak az irodistákat gyűlölöd 2. ha figyeled a FIDESZ retorikáját, akkor pontosan hallod, hogy mikor, ki az ellenség. az oroszok például már nem.
@Salata: "De miint tudjuk az mszmpbol lett mszp s ha meg nem vetted volna eszre az elmult 20 ev torvenyei mind ugy keszultek, hogy ok megszedhessek magukat s ok minidg megusszhassak a rossz dolgaikat ha rajta kapnak oket." csakhogy ebben a 20 évben benne volt az mdf, a kisgazdapárt és még a FIDESZ is. ezen csoportok IS az általad vázolt módon éltek vissza a rájuk ruházott hatalommal és úsztak meg minden rossz dolgot, az egyetlen szabadi balek béla kivételével - és ezzel a hagyománnyal nem szakított a FIDESZ. amúgy meg nézz csak szét nyeurópában, hogy miért hányan vonultak az utcára lázongani az emberek az elmúlt évben.
„Power tends to corrupt, and absolute power corrupts absolutely.” (Lord Acton)   A hatalom hajlamossá tesz a rosszra, a teljhatalom pedig teljesen rosszá tesz – Acton báró gyakran emlegetett szavai ezek. A 19. századi brit történész és politikus egyszerre volt…..
IDDQD Mama, just killed a raid 2010.10.14 18:21:06
Mára be lehet zárni az internetet, mert ennél nagyobb királyság már úgysem fog teremni rajta: négy warcraftos Lich King a Bohemian Rhapsodyt nyomja Guitar Heróban. Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik.  (via FS)..
DOOOOOOOOOOOM! (törölt) 2010.10.29 12:39:24
  A kolontári tragédia (de lehet az önkormányzati választás vége) óta elszaladt a ló a Fidesz-szel. Ezt meg is tehette,  hiszen az ellenzék tetszhalott állapotban nézte végig az Orbán-kormány érdekesebbnél érdekesebb intézkedéseit. De tegnap eljutottak Viktorék…..
 Magyarországon többek között azért nehéz a Fideszről normálisan írni, mert van egy rakás idióta, akik ezt ész nélkül mindenféle toposzok dobálásával, a legelemibb józan ész és logika szabályait felrúgva, fröcskölődve, hobbiszerűen csinálják. Két cikkben is…..