Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csono

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus elsején beszéltem vele utoljára. Megint kérdezni akartam tőle valamit Debrecenről, amelyről mindent tudott. De már csak futólag válaszolhatott, mert valaki szólt neki a háttérből, hogy várja az autó. Vitték Nagyhegyesre, az öregek otthonába. Tegnap érkezett a halálhíre. Túl volt a 83-on,…..
Az internetadó nevű teljesen jogos és tök haladó szellemiségű új adófajta után egy másik bevezetését tervezi Magyarország Isten Kegyelméből Uralkodó Kormánya (MIKUK), erre pedig városunkban kerül majd sor: jön a gyaloglási adó. "Szerintünk nem igazságos, hogy egyesek…..
csono 2014.10.22 21:07:51
Gondoltam megosztom pár gondolatomat a tegnapi bejelentésekkel kapcsolatosan, hátha valaki még nem érzékeli, mennyi pénz kerül ki a zsebéből a nyugdíjjárulék eltérítése és a különadók által.A kötelező MAGÁN!nyugdíjpénztár lényege, hogy minden bejelentett dolgozó bruttó…..
csono 2010.10.14 18:23:00
@java786:
azért örökölhető, mert -- ellentétben az állami nyugdíjpénztárral -- a magánnyugdíjpénztárba való belépéskor alár az ember egy szerződést, amelyik rögzít bizonyos feltételeket. Pl. h örökölhető a befizetés. Ezt nevezik jogviszonyra lépésnek -- mindaddig, amíg nem jön valaki, és nem lép bele egy kétoldalú, a munkavállaló és a magánnyugdíjpénztár között létrejött szerződésbe, és teljesen önkényesen nem nyúlja le azt a pénzt. Az önkényesség más néven voluntarizmus -- azaz az, amiről oly elítélően szoktunk nyilatkozni,a mikro pl. a Rákosi-korszak gazdaságpolitikájáról van szó.