Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freeenergyfreeworldfreepeople

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy fiatalnak vezette gépét a rendőr, amikor december 15-én összecsaptak a tüntetőkkel Athénban. A válság miatt bevezetett megszorító intézkedések ellen csaknem minden szektorban 24 órás sztrájkot tartottak Görögországban. A munkabeszüntetések miatt leállt a légi és a…..
freeenergyfreeworldfreepeople 2010.12.17 19:34:48
@Virago_1000: Hiába a víz az úr, ha annak elsüllyedéséig csak a széklet jut a vízbe a gályáról. Esetleg néha egy-egy gákyarabot lehajítanak a látszat kedvéért, hogy a víz ne háborogjon.
Belváros, téli hideg, mindenki kabátban, csutkára csavart fűtéssel áll a dugóban. Kivéve egyvalakit. Vladimír nem fázik, Vladimír ugyanis be van tintázva, mint az atom, sőt, akár rá is segíthetett egy-két gyorsítótablettával is. Vladimír egy Hyundai Terracant vezet, ami…..
Belsőség Koppány öröksége 2010.12.10 09:59:21
Mindegyiknek más a színe, más a belseje, egészen más piszkálás-mix van benne. Van, amelyiket show-ra építették, akad, amelyikkel versenyeznek, s a kettő közötti átmenet mindenféle fokozata jelen van. De mind Lada és mindet imádják. A legvidámabb autós barakk. Vélemények az…..
freeenergyfreeworldfreepeople 2010.12.10 10:58:51
Bandi lesben áll A múltkori posztban nem tudtam megmondani, mennyit fogyaszt az új kisautó, aminek nem a hangulatkeltés volt az oka, hanem az, hogy egy hónap használat alatt nem fogyott ki a gázolaj. Most viszont van egészen pontos, bár hitelesnek nem mondható, de ahhoz mégis…..
A dízel chiptuning iparággá fejlődött, de vajon mi lesz a vége, tüdőrák vagy szétrobbant motorblokk? Ha okosan csináljuk talán egyik sem. Vélemények az azonos című írásunkról...
Egy harckocsit elindítani nem könnyű feladat. Egy tankhajót még nehezebb. Megmondjuk, hogyan csináld. Vélemények az azonos című írásunkról...
  Akik nem szeretik Jorgét, talán fel sem figyeltek rá, hogy a spanyol mennyire szenzációsan indította a 2010-es szezont. Illetve a folyamatos nyerések nyilván feltűntek mindenkinek, de statisztikailag kevesen mentek utána a dolognak. Lorenzo az első tíz verseny mindegyikén…..
A dudenhofeni Opel Ampera-villantáson nem tudtunk meg sokat, coming-out biztosan nem volt, de nálam jobbkor jobb helyeket megjárt újságíró kollégák azért hallottak egy-két pletykát, s ezeket a pletykákat azóta aláhúzta az Autocar magazin cikke is, amiben részletesen boncolják a…..
freeenergyfreeworldfreepeople 2010.10.29 19:57:15
@lwl: megmérgezték. Meghalt. Baromság?
Mekkora bevételkiesést okozott volna sok érdekcsoportnak a tiszta, olcsó közlekedés?
freeenergyfreeworldfreepeople 2010.10.29 20:00:07
@Assreaper: "Tiszta energiaforrás nincs, jelenleg, csak TISZTÁBB. A villany autóval annyit lehet nyerni, h nem lokálisan lesz légszennyezés, mármint a városokban, csak az erőmű közelében, akkor meg az lesz a baj.
5, Mennyivel lesz környezetbarátabb a rengeteg akkumulátor hulladék és annak feldolgozása. Átszórjuk a hulladékunk egy elmaradottabb országba?"

Tisztább a szélgenerátor, a napelem, a szabadenergia konverterek. Az akkukat újrahasznosítják. A meglévő belsőégésűeket bontás után átszórják elmaradottabb országba?

"simán le fogják jattolni az autógyárakkal, hogy kizárólag 318 voltos feszültségű áramot lehessen vételezni, egy speckó csatlakozón keresztül. A csatlakozófejben persze érzékelő, hogyha otthon barkácsolsz egy trafót, akkor pl. ugorjon a kocsiról a garancia."

Házilag is átépítenek belsőégésűeket elektromossá. Kevesebb költséggel.
freeenergyfreeworldfreepeople 2010.10.30 09:52:01
@lwl: "Igen, a vizauto egy baromsag, es par evente felbukkan egy gyoker, aki azt allitja, hogy o feltalalta:"

Akinek pedig van működő példánya, nem teszi közzé. Mert oda lenne az olcsó utazása. Inkább használja titokban. Te pedig fizetsz továbbra is.
Átverés az egész, tudja mindenki. Vagy ön még mindig azt hiszi, hogy az autó alapján fizet? Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Range extender házilag? 2010.10.23 15:10:00
Amíg a marketingesek azon vitatkoznak, hogy a Chevy Volt / Opel Ampera hibridautó (mert van benne benzin- és villanymotor is), vagy kiterjesztett hatótávú elektromos autó (azaz range extender, mert a súlypont a villamos hajtáson van), addig az autós újságíró csak vakarja a fejét,…..
Miért olyan drága a benzin ma? És a gázolaj? Hiszen a kőolaj nem kerül többe, mint alig pár évvel ezelőtt… Vélemények az azonos című írásunkról...