Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csa3a

29 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A tulajdonközösség a világ több térsége után Észak-Dakotában sem bizonyult működőképesnek, Dél-Dakota mégis tesz egy próbát.  Az Egyesült Államok szerte biciklikommunizmusként emlegetett kísérlet már tavaly csúnya véget ért. Az Észak-Dakota Egyetemen hallgatói…..
HUPPER.BLOG.HU Kuparemények 2009.06.23 08:11:00
Lassan a 2009-es liga feléhez közeledünk, sőt, ha jól számolom, már itt is van nemsokára a féltáv. Jelenleg 16:8-ra vezetünk a japán klikkelő csapattal szemben. Ha megnézzük az elmúlt két évet, akkor ez igen szép eredmény, most talán sikerül megfogni a vippereket. A…..
HUPPER.BLOG.HU Győzelmi sorozat 2009.03.20 17:07:00
..
csa3a 2009.05.09 07:35:19
@monyt: a blogot arra használom, hogy az éppen aktuális érzéseimet leírjam, annak érdekében, hogy később (akár 1-2 év múlva) visszaolvashassam. Aki elolvassa képet kaphat az akkori hangulat(om)ról. Fejlesztésben meg mindig lehet segíteni, nem gondoltam, hogy ezt kérni kell.
A tavalyi évet a japánok – ne is próbáljuk tagadni – döntő fölénnyel nyerték. 42:11 volt az elhódított aranyserlegek aránya, amivel jutalmul megszerezték a képen látható 2008. Liga kupáját (én is csak kölcsönkértem egy kicsit tőlük megmutatni, majd vissza kell…..
"Valóban, sokan sokféle képpen látjuk az elmúlt időszakot. És abban is igazad van, hogy te sosem klikkeltél másfelé, csak Magyarországnak. De kérlek, ne mond azt, hogy a legtermészetesebb módon mentünk mi el másnak klikkelni, vagy, hogy én ezt a legtermészetesebb módon…..
HUPPER.BLOG.HU Fuss el véle... 2008.07.19 14:41:00
Itt a vége, fuss el véle… Tudom, ezt valaminek a végére szokták írni, én mégis ezzel kezdem, ami nem is olyan meglepő ebben a hangulatban. Ennyi volt? Vagy csak megfáradtunk? Mikor a szeretett nő ezredszer is hozzánk bújik! Valahogy nem ugyanaz az érzés. Változunk. Nincs ezzel…..
HUPPER.BLOG.HU Japán hegemónia 2008.06.18 15:42:00
És nem unják meg! Április óta, mikoris valami kis TV-ben benne volt a klikkelő játék, azóta törtlenül kattintanak a japánok. Volt már, hogy úgy látszott megszerezzük a győzelmet, de nem. Hiába hajtottunk, nem tudtuk felvenni a versenyt ezzel a nagy nemzettel. Sokkal többen vannak!…..
Vészesen fogyunk! Szörnyülködve nézem napról napra a statisztikákat, egyre kevesebbet találkozom a hupperekkel, néhányan itt hagytak minket, mások egyszerűen megunták, vagy csak nincs idejük.De nem adom fel a küzdelmet ebben a teljesen értelmetlennek tűnő játékban! Miért is?…..
HUPPER.BLOG.HU 50. forduló 2008.04.20 15:20:00
Az 50. jubileumi fordulóban nagy csata folyik, hogy megszerezzük a várva várt győzelmet.  Az előző fordulókban ez sajnos nem sikerült, és így a 2008-as ligéban a még mindig szépnek mondható 2. helyre csúsztunk vissza. A mostani menetben szinte fej-fej mellett haladunk a…..
Folytatva a klikker hagyomány gyűjtést, csokorba szedtem a múlt néhány szellemes, verses szemelvényét. Fogadjátok szeretettel ezt a pár kín-rímet. Clicker-induló Prohardver!-es zászló alattmenetel a clicker-csapat,messze-földön-híres kockákalkotják a brigád…..
Kattints Magyarországért, veszélyben a haza!frissítés (2007.06.07): Hurrá, a negyedik fordulóban legyőztük a százmilliós Japánt"A kattintásos háború negyedik nagy csatáját végre megnyerték a magyar versenyzők, a Hupperek. Az ellenfelek, a japán Vipperek nehezen adták…..
csa3a 2008.04.05 18:02:20
A klikkelő játék folyatadódik!!! www.clickclickclick.com

A 2008. év új kihívásokat hozott a Hupperek számára. A kezdeti nehézségek után úgy tűnik, sikerül szép lassan úrrá lenni a problémákon, de az első két fordulót a japánok nyerték létszámfölényüknek köszönhetően. Fejlesztőink folyamatosan dolgoztak a megoldásokon. Gyere, és csatlakozz Te is, hogy a magyar csapat mellett díszelegjen a klikkelők arany kupája!

Mi a teendő? Fegyvereink készen állnak, de túl kevesen lettünk. Embereket kell toborozni, vadászokat és klikkelőket egyaránt! S nem is kell sok, csak épp annyi, hogy felvegyük a versenyt a fogyatkozó japán csapattal szemben. Ennek érdekében minden létező fomában kampányt indítunk. Segít Te is ebben! Fórum, blog, chet vagy egyéb közösség tagja, adminja vagy, hirdess minket! Gyere és hozz magaddal még egy Huppert. Ha ez megvolt, gyere és vadássz velünk, fejts egy pár kódot, hogy elmondhasd, Te is részese voltál a győzelemnek! Csatlakozz egy csapathoz, hogy együtt örüljetek a diadalnak!

Hogy részt vehess a játékban, töltsd le és futtasd az új TurboClickert:
e2c3.hupper.hu/
A múltból találtam ezt az írást. Nem az én érdemem (Batman666 készítette), de szerintem újra aktuális. "Magyarországon este van, Japánban hajnalodik. A nap lassan eltűnik a látóhatár szélén, hogy aztán a Távol-Keleten újra felbukkanjon. A clickclickclick.com szerverei…..
HUPPER.BLOG.HU A Hupper szindróma 2008.02.14 22:58:00
Titokzatos betegség ütötte fel a fejét a magyarországi internetezők körében. Ez a „vírus” azonban nem a számítógépet fertőzi meg, hanem magát a felhasználót. Tünetei között említhetjük a magas gépelési lázat, és az állandó kattintási kényszert. Az első…..
Örömmel jelentem, hogy elkészült a Főhadiszállás új arculata, valamint megújultak a fegyverek és egyéb kattintó segédletek leírásai is. A fegyvereink, a sok költözés és CCC átalakítás ellenére továbbra is használhatók, hála fejlesztőink szorgos munkájának. Új ötletek…..
2008. január. Új év, új kihívások elé érkezett a hupper közösség is. A csapat kissé szétesőben, de a keménymag makacsul tartja magát. Ezen még az sem tudott változtatni, hogy a főhadiszállás és a fórum kis időre megszűnt a kényszerű költözés miatt. Pedig ezt még…..
HUPPER.BLOG.HU Liga 2007. 2007.12.30 10:52:00
Immáron két és fél hónap telt el legutóbbi cikkem óta, kicsit nehéz lesz ezt a hosszú, de izgalmas időszakot egyetlen írásba belesűríteni, azért megpróbálom. Köszönhetően a nem lanyhuló klikkelési kedvnek, és a fejlesztők remek munkájának az elmúlt időszakban annyi…..
Csapataink a 23. fordulót igen jól kezdték, hála Iannak és könnyű kacsáinak, melyekkel a 3. generációs robotcsapatok, kiegészülve a lelkes vadászokkal könnyedén elbántak. Ezzel tetemes előnyt szereztük a japánok előtt, akik fáradni látszanak. Hétvégére le is állt a ccc…..
HUPPER.BLOG.HU Ismét nyertünk! 2007.09.21 10:00:00
Visszajöttem a csodálatos Róma városából, és ettől szebb hír nem is fogadhatott volna, mint hogy megnyertük a 19. fordulót! Látom szép számban érkeztek új emberek is, ami külön örömmel tölt el. A 20. fordulóban szintén nagyon eltaláltunk valamit, mert a jelentősnek látszó…..
HUPPER.BLOG.HU 18. forduló 2007.09.12 10:00:00
A 18. forduló végén Ian már megint nem tudja jó dolgában, és szabadidejében mit csináljon, hogy elrettentse az ádáz kattintókat az oldaláról. Olyan új kacsarendszert vezetett be, amit már senki nem tudott elolvasni. A ködben lövöldözés szerencsére csak pár percig tartott,…..
HUPPER.BLOG.HU Hajrá tejivók! 2007.09.02 09:00:00
És igen, megalakultunk. A tejivók csapata jelenleg kemény 2, azaz kettő fővel lövi kíméletlenül a kacsákat.A vadászházban mostantól bárki csatlakozhat egy csapathoz, vagy igény szerint újabb csapatot alakíthat. A csapatok között kemény küzdelem folyik a vadászat során. Az…..
HUPPER.BLOG.HU Vers, mindenkinek 2007.08.30 07:15:00
Lassan kiszárad tollamCsapataink egyre fogynakBúval teli lelkem, s kedvemVége lesz a játék kedden?Nekünk soha nem ér végetFolytatódik a történetJön az iskolai osztagPlakátokat gyorsan osszadIsmét nagy lesz seregünkCsak most ügyesek legyünks megyünkújra a győzelem felé!..
... avagy hogyan lőjünk 3000 kacsát egyhuzamban. Hozzávalók: 1 db TurboHunter (TH)1 db E2C3 felhasználói név1 db zenelejátszó0,5 liter folyadék (tetszés szerint)3000 db kacsa Elkészítési idő: 2,5-3 óra Előkészítés: Nézzünk ki egy ellenfelet a…..
HUPPER.BLOG.HU Szól a rádió 2007.08.24 19:10:00
Tudom, hogy a kódok írogatása kicsit unalmasnak tűnhet, de itt az ellenszer az elalvásra. Már néhány fordulóval ezelőtt elindult, és kisebb-nagyobb szünetekkel ugyan, de üzemel a hupper rádió. Köszönet érte a kitaláló és üzemeltető Jecynek. A rádió weboldalán lényegében…..