Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TRAVEU

16 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Red gyereke tartósan beteg, így a gyerek és egy kísérő jogosult a 90%-os vasúti kedvezmény igénybe vételére. Emellett Red, ha velük utazik, 33%-os kedvezményt hsznál, mert együtt családnak számítanak, így jár a kedvezmény. Amikor azonban összegyűjtöttek egy kis pénzt, hogy…..
TRAVEU 2011.08.09 19:21:18
@siófoki35:
3. FŐSZABÁLY: NE LEGYÉL TELHETETLEN ÉS NE AKARD A TELJES ÁRON UTAZÓK ÉS AZ ADÓFIZETŐK KÁRÁRA HALMOZNI A KEDVEZMÉNYT!
Egyik olvasónk küldte be ezt a YouTube videót, amin az látszik, hogy két fiatal egyfajta bátorságpróbának tartja azt, hogy kiáll a sínekre, és minél később ugrik el a vonat elől. Mint az a videón is látszik, az egyik személyvonat meg is áll, mert a vezetője nem akarja elcsapni a…..
Új MÁV blog Ez így kevés lesz 2011.07.13 12:18:00
Reggel a Keleti-pályaudvaron jártam, s leérve az aluljáróba az a kép fogadott, hogy a kordonok között hosszú sor kígyózik. 07:06-kor 4 db pénztár működött, míg kb. 80 ember állt sorba. Nem értem, miért nem lehet több pénztárt kinyitni? Ha meg hirtelen megnövekedett a…..
Switzerland, Kandersteg Switzerland, Kandersteg ..
Hungary, Debrecen, Tram Hungary, Debrecen, Tram ..
Hungary, Szeged Hungary, Szeged Hungary, Szeged Hungary, Szeged ..
Hungary, Line 100a, Budapest-Nyugati pu. (Budapest-West) Hungary, Line 100a, Budapest-Nyugati pu. (Budapest-West) Hungary, Line 100a, Budapest-Nyugati pu. (Budapest-West) Hungary, Line 100a, Budapest-Zugló Hungary, Line 100a, Budapest-Ferihegy (Ferihegy-Airport 1) Hungary, Line 100a,…..
Romania, Petrosani (Petrozsény) Romania, Petrosani (Petrozsény) Romania, Petrosani (Petrozsény) Romania, Petrosani (Petrozsény), Rául-Jiu (ZSil-Völgy) ..
Hungary, Győr Hungary, Győr Hungary, Győr Hungary, Győr ..
Austria, Neusiedl am see Austria, Neusiedl am see Austria, Neusiedl am see Austria, Bad Neusiedl am see Austria, Bad Neusiedl am see ..
Poland, Wroclaw Poland, Wroclaw ..
Slovakia, Tatra, Stbske Pleso, "TatraTram"   Slovakia, Tatra, Stbske Pleso, "TatraTram"   Slovakia, Tatra, Stbske Pleso, "TatraTram" ..
Budapest, Children Railway, Nostalgia rail   Budapest, Children Railway, Nostalgia rail   Budapest, Children Railway, Nostalgia rail  Budapest, Children Railway, Nostalgia rail ..
Belgium, Liége  Belgium, Liége    Belgium, Liége..
Budapest Keleti "GoldGate"   Budapest Keleti "Blue-Gold Morning"     Budapest Keleti "Reflection RailJet"  ..