Regisztráció Blogot indítok
Adatok
don't worry

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schmitt Pál köztársasági elnök a plágiumbotrány kirobbanása óta eltelt 168 óra alatt a következő védekezést dolgozta ki és tárta az ország elé ma reggel a Kossuth Rádióban (link, 07:34-től): 1. "Aki valaha is írt doktori disszertációt, tudja, hogy minden ilyen…..
Nehéz ellenállni annak a pletykának, miszerint ami Schmitt Pálról kiderült, az csak a jéghegy csúcsa. Az terjed szájról szájra, mintha Orbán Viktornak lenne egy vaskos mappája, amelyre az egykori párbajtőrvívó nevét írták fel. Akadhat benne háromperakárhányas karton, egy…..
Az már rég nem hír, hogy Cristiano Ronaldót a saját csapattársainak épelméjű része sem bírja elviselni. Az El Mundo Deportivo azonban most azt is megírta, pontosan mi zajlott le a Real Madrid öltözőjében a szombati meccs után. Azt eddig is tudtuk, hogy a csapatkapitány…..
A szombati meccs előtt is átadtuk a szót a Nyugat-Európában több klubnál is foglalkoztatott László Csabának, hogy okoskodás helyett mi csak szotyizhassunk meccs közben, most is megkérdeztük tőle, hogy mire számíthatunk Mourinhótól. Látványban semmi jóra, de nem esélytelen a…..
Az már viszonylag közismert, hogy Mourinho Madridja sokkal rosszabbul teljesít a spanyol bajnokságban, mint az igazságtalanul elküldött Pellegrinié tavaly. Most azonban az is kiderült, hogy a Bernabeuban játszott, Barcelona elleni bajnoki meccseken nyújtott teljesítmény alapján is jobb…..
Rendes hétfői véleménycikkében elemzi a szombati meccset Johan Cruyff, az Ajax, a holland válogatott, a Barcelona, meg úgy általában a futball élő legendája. Az El Periódico de Catalunyában vezetett rovatában Cruyff nem szokott senkivel kesztyűs kézzel bánni, most azonban…..