Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zierka (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. Young Widows - In And Out Of Youth And Lightness (Temporary Residence) Szilárdan állítom, hogy még a mongolidióta érdekszövetség sem gondolhatja másképp, a 2011-es év legkiemelkedőbb lemeze a Young Widowsé. A Breather Resist nevű igen súlyos és disszonáns post-hardcore banda…..
A New York Times tegnapi cikkében mutatja be a Turntable.fm nevű új zenei közösségi szájtot, melynek lényege, hogy a felhasználók egymás dj-szettjeit hallgathatják, és eközben saját playlistjeiket állítják össze. Amiket pedig megint mások hallgatnak. És így tovább.Those who…..
zierka (törölt) 2011.07.13 08:19:44
@gma: megy wine alatt, most próbáltam ki.
comment:com 167 milliós tévedés 2010.12.22 10:30:00
Nehéz a tévés vetélkedők kérdésszerkesztőinek élete mindenütt. Ez derül ki az alábbi klipből, amiben a Negyvenmilliós játszma amerikai verziójában bukott egy párocska 800 000 dollárt (ott egymillió dezsővel kezdik a mókát a jelentkezők), mert ugyan ők jól tippeltek, de a…..
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
zierka (törölt) 2010.12.18 18:32:22
@MS.Komment Elek: most románoztál le kb másfél millió magyart. gratulálok
Epizodisták Terriers - 1. évad 2010.12.05 22:50:00
A képlet roppant egyszerű: vegyük körül magunkat tehetséges, egymással a közös hangot könnyedén megtaláló emberekkel és hagyjuk őket dolgozni. Természetesen a jó sorozat receptjéhez azért ennél több összetevőt is fel lehet sorolni, de amennyiben a fent említett kiindulópont…..
zierka (törölt) 2010.12.06 11:24:13
A tévés vetélkedők hagyományosan nézett műsorok mindenütt, lehet drukkolni a szimpatikus versenyzőnek vagy éppen kiröhögni a bénákat, akik még a legegyszerűbb kérdésekre sem képesek segítség nélkül válaszolni - valahol ezek voltak a közösségi média előfutárai a…..
Yooha írta visszaemlékezésében, hogy a minifiget ő gyerekként legóembernek hívta – és bizony én is. Megpróbáltam összeszedni néhány további „szakszót”, mármint amit gyerekfejjel, és egy-két évtizeddel az internet korszaka előtt annak tartottam, illetve…..