Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_balázs

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy igazi sportnap a Sajt-, Foci-, Amerikai foci-, Kosárlabda- és Bicikliügyi Minisztérium ajánlásával:Hajnalban lehetett kezdeni egy Heat-Celtics-szel.Délelőtt lehet pihenni.14:15-től egy kis Criterium du Dauphiné Liberé bemelegítésnek. (EURO 14:15)Háromkor kezdődik a…..
Kálmán szerint Svájc nyeri az EB-t. Apró szépséghiba: Nincsenek kinn. (videón 4:00 perctől)..
 A Budapest Honvéd labdarúgó csapata szinte pillanatokon belül megtalálta a január elején Fehérvárra igazolt gólvágó, Torghelle Sándor helyettesét a kameruni M’Fa ébenfa oszlop személyében. A kameruni rutinos játékosnak számít, hiszen már másfél évtizede, hogy…..
_balázs 2012.01.21 17:32:48
azt hiszed, hogy viccelsz, aztán tessék:

en.wikipedia.org/wiki/Anthony_Mfa_Mezui

Igaz, hogy ő gaboni, és jelenleg metzben kapu(s)fa.
Welcome to the jungle "Napod" rovat 2012.01.09 19:48:32
Várom a tavaszt, már megkívántam újra a kosarasnótákat, itt egy Dux Jones. Na ki jutott eszembe erről a szövegről?"I dream of money, wake up and chase cash, by 3:45 I make twenty-four-sev,and I'm talkin' thousands we can add that to the stash,God damn--forgot to meet with the bosses…..
Welcome to the jungle "Cucc" rovat 2011.12.15 13:47:16
Tudom, hogy a magyarok nem doppingolnak, de lehet, hogy egy kicsit sok volt a gyümölcslé...
Látszólag nem hasonlít egymásra a két szám, de azért mindkettő nagyon alap. Egyik énekesnő sem rejti véka alá a tehetségét.Within Temptation - Stand My Ground Rosenstolz - Willkommen ..
_balázs 2011.12.15 19:39:26
Három kismalac - Boldog Szülinapot!..
_balázs 2011.11.15 14:40:32
Welcome to the jungle "Rally" rovat 2011.11.15 08:02:51
Emlékszik valaki Harri Rovanperära? Egész jó kis pilóta volt.Megvan az utánpótlás. 8 (!) éves!!! Előbb utóbb ő is WRC pilóta lesz, tuti. (Ha lesz még WRC...)..
Megmondom, ki vagy.JuventusBenne vagy az éjszakai életben, de mióta a sitten megerőszakoltak, különös vonzalmat érzel a rabruha iránt. Órákon át el tudsz vitatkozni a maffiáról, a Calciopoliról vagy a vitatkozásról, és mindenre ráugrasz, ami mozog. Perverz vagy.Bármelyik…..
Szóval van a Feri...Meg van lovasi, meg tánc, meg egy kis hajnal, ami most kivételesen nem a B-nek szól.Vannak tűk, amiket meg kell nedvesíteni beszúrás előtt, de lehet, hogy csak a végét kell megnyálazni. Van Bicó Bence is.Van olyan is, amikor nem fröccsen, nem számít a piros…..
Welcome to the jungle "Teddy" rovat 2011.04.02 14:29:35
Isten éltessen Teddy!Legfőképp emiatt...
_balázs 2011.04.02 18:55:43
www.youtube.com/watch?v=gCHWbfI0RmE

Csak hogy legyen itt Jenő egyik klasszikus elkiabálásával is. "Hát ilyet, hát emberek!"
Welcome to the jungle "Gabi" rovat 2011.03.23 10:25:13
Én nem ismerem a videóban említett írónőt, de aki ismeri, kérem világosítson fel, hogy milyen jó könyveket írt és mikor kapott Nobel-díjat.Köszönöm...
Welcome to the jungle Naggers rovat 2011.03.02 15:54:02
Találós kérdés:Vajon melyik rasszhoz tartozik eme szülinapi "torta" tulajdonosa?              Aki kitalálja featolhat egyet Snooppal...
_balázs 2011.03.02 20:23:58
Atcsi kollégám hívta fel rá a figyelmet. Én szívem szerint a Boomerangot posztoltam volna, de azt mondta, hogy ez nagyobbat üt...
Welcome to the jungle "BNN" rovat 2011.02.03 13:04:13
Hány embernek kívánnak DJ Copkillerrel Boldog Névnapot? Érzed magad kitüntetve...
Na kit hívott be a faszrajzoló? Persze, hogy a faszmutogatót. Nincs is annál szebb, amikor két ekkora művész kezébe kerül a labdarúgó válogatott sorsa. Itt van sanyibácsi művészete:Sajnos Ati inkább az előadásmódjáról híres. Amikor egy Zete-Pápa meccsen egy negyed órán…..
Tanulva az igen ügyes, okos, intelligens, jól felkészült, küzdeni akaró és tudó, eredményes női kéziválogatott szerepléséből, felteszem a mai költői kérdést.Szerintetek, ha az összes lehetőséget számbavéve csak 1 olyan lehetőség van, ami teljesen rossz nekünk, képes lesz…..
Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!..
_balázs 2011.01.21 13:05:27
:D
Most nem Ravel Boleroja következik, mint azt a cím esetleg sejteti, de valami nagyon hasonló.Zene mindenesetre. Nemrég posztoltam a Tenacious D-től a Fuck her gentlyt, a minap pedig hallottam a rádióban Cee-Lo Greentől, a Gnarls Barkley énekesétől egy számot. Gondoltam beütöm…..
avagy "A téli gumi is fekete, de nem áll neki rappelni, ha láncot raksz rá" alrovatSzerintem tök jó, hogy a NMHH pont egy afroamerikai előadóművész (asszem azt szeretik ha ezt a szókapcsolatot használom) számánál mutatja ki a foga fehérjét.Most éppen a Tilos…..
Dábljú.Holnapra marad mindegy egyéb leves betű a végéről. Langyi: (Igazi jó langyi egyszámos tinifilmes együttes. Hiába van benn maidenjegy.)A heavy:(Ez most ritkaság. Tényleg. Magyar. Jó. Jó a klip. A zene nem fog mindenkinek tetszeni. Nembaj.)Az egyéb:Hogy miért pont ezt…..
  Ká mint Kovács.     Langyinho:   Metalao Junior:   Egyébinho Carioca:    Mark out the points Build the pyre Assemble different drummers Light up the fire Put on your masks And animal skins Illumination, illumination Listen to the drums Between…..
Jéééé, hol tartunk már....   Langyika:     A hevike:      Egyébke:          DENDÓ!     (Igen, a Junkie XL miatt J)   Ez egy nagyon nagy kedvencem:      Ezt a Scarlett…..
_balázs 2010.12.10 17:50:12
 G. rész:   A langyi:     A heavy: (ja esz iszt auh ausz dojcsland, nátürlih) (választhattam volna akár a bikicsunájt is)     Lecsó:                       Légyszi tegyétek el az…..