Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pacal17

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is, annyira snassz már, hogy mindig ilyenkor jönnek elő a dublőrjeim, azt beszélik a nagy szart. Ne dőljetek be az ilyennek. Most jöttem csak haza, reggel írtam az utolsó kommentáromat. Az ál én-t bannoltam, már biztos van vagy a 6. ilyen nagyon vicces kölök. Amikor reggel…..
Nyereményjáték még a héten! Nyugalom ;) Csak épp kevés az időm ..
Ingyenes Játékok BMW M3 Challenge 2008.04.17 17:11:00
A BMW M3 Challenge-t a Blimey! Games készítette a 10tacle Studios megbízásából még 2007-ben. Olyasmi, mint a GT Legends, vagy a GTR sorozat, de itt csak egy autóval mehetünk. A grafika és a fizika kitűnő, valamint a játék tartalmaz online opciót is, amelyen összemérhetjük…..
Soundtrack: Good Charlotte - Once Upon a Time: The Battle of Life and Death..
Pacal17 2007.09.21 21:01:41
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
Vajon megveszi-e az ember az "Airborne Hero D-Day Frontline 1944" játékot, ha látná, hogy a játékot egy Mission-Failed nevű cég készítette?Oké, talán igen, szerintem frappáns név (mindenesetre le a kalappal az öniróniájuk előtt).De az már talán mindenképpen…..
  Itt az évadnyitó videó, megint szembesültünk azzal, hogy a forgalmazók szeretik hülyének nézni a vásárlót, és a játék készítői szívtelen alakok... Az új intró az én művem, de a zenét Balázs küldte nekem, amit még egyszer itt is megköszönök.A két másik…..
Valóban, újra megszokott gépem mellett ülök, és már nagyon vártam ezt :)Külföldön jó pár játékot vettem szerintem jó áron, remélem nem kell majd bemutatnom őket.Max Payne 2Doom 3CSI trilógiaCall of Duty expansion pack (united offensive)FahrenheitRainbow 6 LockdownNem a…..