Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ithor

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó létsík Kámok 2010.08.31 12:09:00
Gubancvilág egész eddig két nyilvánvaló nyelvi hiányosságban szenvedett, én mégis szemet hunytam ezek felett, akárhányszor beléjük ütköztem. Az egyik az, hogy bár morényok fajairól beszéltem, melyeket megkülönböztettem a gyimerlúrok fajaitól, és ugyancsak…..
Az utolsó létsík Halál 2009.07.24 16:43:00
Az utolsó létsíkon a halál egy igen összetett esemény. A halál pillanatában az élőlény élete során kialakult személyisége, tapasztalatainak egy absztrakt kivonata, konyha nyelven megfogalmazva élete filmje egyetlen sűrített tudati varázslatként ég bele testébe. Bizonyos…..
Elméletig varázsolni nem nehéz, hiszen csak el kell képzelni valamit, és az már ott is van. Azt pedig, hogy pontosan mit is kell elképzelni, ha akarunk valamit, a mágiaelméleti oktatásoknak hála mindenki tudja. Azt persze eddig is tudtuk, hogy megfogalmazni egy mágikus gondolatot viszont…..
Az utolsó létsík Épületek 2009.06.13 10:11:00
Az utolsó létsíkon az építkezésnek elméletileg nem sok értelme lenne. Hiszen miért lenne szükség falakra, vagy tetőre, ha a még az eső is csupán éltető elixír? Talán azért, mert a földre hulló tájoszok nem minden esetben baráti céllal közelednek.A hinéliák hátán…..
Az utolsó létsík Kizarák 2009.06.07 19:16:00
A tiszták. Azúrkék bőrbe bújtatott, érzéketlen lelkek. Két kar, két láb. Csak ennyiben hasonlítanak az érző lényekre. Minden másban mintha megelevenedett sziklák lennének. Sőt, kristályok. Hiszen kéklő bőrüket szőrszálak, és hajszálak helyett igazgyöngyök és kristályok…..
Az utolsó létsík Morényok 2009.06.05 23:53:00
Az utolsó létsík legtörékenyebb, mégis leghatalmasabb lényei a morényok. Bár nagy részük még a legkisebb gyimerlúrnál is kisebb, ők azok, akik gondolataikkal még a külyantokat is megrengetik. Nem véletlenül állnak hát ők az istenek háborújának középpontjában.A mindenható…..
Az utolsó létsík Gyimerlúrok 2009.06.03 10:47:00
Gubancvilág táplálói a gyimerlúrok. A morényokhoz képest gigászi lények komótos mozgással járják a külyantok felszínét az istenek parancsára, hogy a morényokat táplálják. Az istenektől és külyantoktól kapott energiákat alakítják étellé, és itallá, hogy aztán a…..
Az utolsó létsík Jenyádok 2009.05.27 10:32:00
A jenyádok Gubancvilág leggigászibb teremtményei. Morényok millióit hordozzák a hátukon, kik közül a legtöbben talán egész életükben nem is jutnak el más jenyádokra, saját otthonokun kívül. Gerincérc tartotta karjaik olyan vastagok, hogy egy átlagos morénynak százszor is…..