Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Némber Ván

34 bejegyzést írt és 594 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most azért rendesen irigylem Bruti kollégát, hogy tegnap megírhatta az utolsó VV8-as hogyvoltját. Én még péntek reggel visszatérek, akkor lehet majd össznépi sírást rendezni a komment szekcióban, Remélhetőleg lesz is miről írni, nem úgy, mint most, erről a kedd esti részről, ami nekem olyan volt,…..
Egy kifejezetten jó egyéni és egy nagyon vicces csoportos produkció, hét felejthető vagy kifejezetten rossz előadás és a műsornak egyre többet beszóló zsűri (amibe egy új tag is érkezett) - erről szólt a Sztárban sztár vasárnap. A TV2 zászlóshajója, ami egy kurva drága jachtnak tűnő, de a valóságban…..
Némber Ván 2016.10.17 16:20:25
Hangosan szentségelek, mert megírtam a kibaszott posztot, és nyomtam valami gombot, amitől elszállt az egész, úgyhogy most kezdhetem újra. Még ha Freddie Mercury-król meg Maria Callasokról lenne szó, szívesen is tenném, de ma a bagázs nagy része alulteljesített, úgyhogy nagyon…..
Preambulum Gyerekek, őrült nagy a nyomás. Bruti és Chat Gézu olyan kurva magasra tette azt a bizonyos lécet ezen a héten, hogy a Hubble-teleszkópon keresztül nézve is csak távoli csillagnak tűnik innen, az irigység gyászos posványából, ahonnan a szerdai öfit írom. Haljak meg, volt bennem…..
Némber Ván 2016.09.30 08:50:42
@MacákékIcukája: Szerintem itt két név keveredik. Gyerekkoromban volt egy országszerte elterjedt, rettenet tábortűzi jelenet, nem létezhetett úttörőtábori szalonnasütés nélküle, ahol a főszereplőt, egy buggyant szobalányt, úgy hívtak, hogy Hacuka Pacuha Icuka Micuka Ludmilla Kamilla.
Némber Ván 2016.09.30 16:11:06
@szörnycsi: annyira zs kategóriás jelenet, hogy bizisten nem emlékszem a tartalmára, csak villanások maradtak bennem. A lényeg az, hogy módosékhoz új szobalány kerűl, aki mindent félreért, van benne kiskutyapisi felszolgálása tea helyett, ájulás, szereplők összetévesztésén alapuló poén, meg ilyesmik. Gondolom, a burzsoá osztály kigúnyolása lehetett az eredeti cél, de ez idővel lehámlott róla és maradt egy nagy adag vicctelen helyzetkomikum. Tuti ua. jelenet valamelyik variánsa lehet, amire te emlékszel.
Majka szerint is most kezd kibontakozni a műsor, Balázs Barbival smárol, Adrián Brigivel, Lacika meg még mindig Alexa gazellatestét gyurmázgatja, az Akadémia pedig bűzlik a feromonoktól. Alexára a következő élőshow-ban dominajelmezt is lehetne adni, kőkeményen adja a villafőnökséget, és még a…..
1x27 A tv2 búcsúztatja a műsort, már meg sem próbálnak érdekesnek tűnni. A szombati élőshow backstage-ben készült felvételeivel indul az adás, de nyugi, lesz még pszeudoesküvő, meg ejaculatio preacox, és még Barbit is majdnem megdugja valaki. Ki ne hagyjam a jelölést, ahol…..
Tehénszemű Héra a múltkor úgy nézett ki, mint a negyvenes évekbeli nagyanyám, most meg úgy, mint a mostani. Különbet túrok a jászkarajenői Hádában, mint amit ma ráaggattak Nórira, de hangsúlyozom: nem tehet róla! Szerintem Stylist Linda a hibás. Ez persze senkit nem érdekel, úgyhogy a lényegre…..
Némber Ván 2016.09.23 14:10:24
@BaZsa: jó lenne tudni, milyen elvek mentén válogatnak
És ha már kívánságműsor, Alexa esetében én még maradnék egy kicsit a 27-esek klubjánál, szívesen meghallgatnék tőle egy Doors számot, vagy egy Janis Joplint.
Ivánnak akár egy Breht szong is jöhetne.
Megtörtént az Akadémián az első nemi aktus, nem találjátok ki, hogy kik voltak az elkövetők. Hát persze, hogy nem Dávid és Zita. Pásztor Anna is bejön, és az elhált éjszaka miatt tetőzik a szerelmi dráma, az énekesek pedig idő előtt eljutnak karrierjük csúcsára, egy Iván által rendezett falunap…..
Némber Ván 2016.09.22 18:44:42
@Kishableany: Alexa szeret b@szni, nem is titkolja, de ez nem azonos azzal, hogy prosti lenne. Ugyan ezen logika mentén Lacika is prostioldalra hajtana vajon? Ha már mindenképp valamilyen jelzővel szeretnéd illetni, ajánlom a fehérmájú, kikapós, ledér, laza erkölcsű, férfifaló stb. kifejezések valamelyikét.
Amúgy meg olyan szinten tehetséges, hogy egy percig nem féltem, hogy ne lenne helye a zenei palettán.
Exhumálom magam a tegnapi kimaradásért, de hát jó munkás emberként sajnos nekem sem tud a nap minden pillanatában az életem középpontjában lenni a SA. A keddi adásban is van minden finomság, annak azért nem örülök, hogy Curtist meg Cookie-t nem egyszerre engedték be, ott biztosan…..
Némber Ván 2016.09.21 14:39:54
@PeniValdes: testalkata révén pedig még inkább egy még nem ezüsthátú hegyi gorillába oltott kiskakasra hajaz :)
@aruhamiatt: Dávid inkább csak úgy szép, mint egy műalkotás, amúgy elég unalmas fazon lehet Alexa szemében, túl komolyan veszi magát, a kölkök legalább pörögnek
Az előző adásban a gyerekek párbajoztak, így alakult ki a jelenlegi 5 csapat, mostantól a csapatok egymással versengenek. A produkciókat a zsűri pontozza, a mai adás még vidám lesz, mint a szénlapátolás szkafanderben, mert nem esik ki senki, de jövő héttől kezdődik majd az igazi sírás, amikor minden…..
Némber Ván 2016.09.12 15:08:06
Millió pardon a kései összefoglalóért, de az adás délben még nem volt fent a neten, utána meg elmentem aludni. De szükség is volt a rápihenésre, mert - így legyen ötösöm a lottón - ma a Zámbó család illusztris tagjai érkeznek, meg biztosan várható még néhány inyencség. Az álmatlanságtól szenvedő…..
Az első és második este összefoglalóját látjuk, ami jórészt arról szól, hogy Dávid hogyan nyomul Alexára. "Olyan vagy, mint egy hollywoodi szupermodell vagy szupersztár" - mondja, erre Eszter felhúzza a szemöldökét. Azonnal látszik, hogy Dávid lesz az Akadémia pszichológusa, szenvedélyesen elemzi a…..
Na, kérem, volt itt minden: intrika, kombinálás, gombócevés, védettség, kiválasztás, szarkavarás, és még ezzel sem bírták megállítani azt a lejtmenetet, amit a műsor produkál már lassan egy hete. Csak én unom, vagy ti is látjátok, hogy a szerkesztők vért izzadnak, mire…..
Némber Ván 2016.05.12 15:38:25
@SocialWorker: minden szavaddal egyetértek, Dóri nem csak intelligens, hanem eq terén is jól áll. + zseniális volt, ahogy mesélt a malackáknak. :)
Sokan nem tudják, de az avokádónak nemcsak a húsa, hanem a magja is fogyasztható. Ráadásul szuperegészséges, hiszen tele van antioxidánsokkal, ami többek között csökkenti a koleszterinszintet, így a szívbetegségek vagy a stroke kockázatát is.  Emellett magas a rosttartalma, amely…..
Na nem mintha a sima, kb. 3 másodperces módszerrel sok időt veszítenénk, de hát sok kicsi sokra megy; az idő meg ugye pénz.....
Emberek, már csak tíz rész van hátra a maratoni évadból - csak a miheztartás végett: a Viasaton 50 részes sem volt egy-egy évad, az amerikaiak heti reality csináltak belőle, szóval lett volna mozgástere a TV2-nek, de hát nem éltek vele. Előkerült a sikkasztással vagy hűtlen…..
Baszki, hol van Gólem? Ki fogja darabos mozdulatokkal a pofámba nyomni az édenhoteles kis kártyát, aranyló, ízléses, kacskaringós fontbúl előállított felirattal megspékelve? Hát most honnan tudjam meg, hogy divat-e még a tüdőszínű, mellizomig kivágott szűk póló, a bermuda és…..
Itt van ez a kopasz testépítőből lett klubelnökből lett tévéműsorvezető a ligetben és mára védjegynek mondható, darabos mozdulataival aszongya, Bence és Geri tervet eszkábál, és kommandózik. Ha van isten, AK-47-essel. Orsi jó alkoholistához illően egy nagy pohár fehér…..
Némber Ván 2015.05.14 22:54:44
@sui.generis: Nóri fodrász, ki is utálták rendesen.
Az óra, mint egy ökölnyi, félkilós vasdarab csapódott neki a combjának minden egyes lépésnél. A piros rövidnadrágja volt rajta, a liverpoolos, amit az anyja hosszas hiszti után vett meg Juan bálás boltjában, ahol Carlito már ott tartott hogy beveti a földön fetrengést is, annyira…..
Némber Ván 2015.04.03 10:51:51
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
VÁLASZ ERRE
"Amúgy tényleg Loki volt az aki közszemlén pisált a susnyásba? Csak mert az nála is egy fekete pont akkor."
Aánlanám még a Melanoma nevet,
Ez a finomság a grízes tészta és a zserbó szerelemgyereke. Néhány hete reggel azon gondolkodtam, hogyan lehetne a sokak által utált és rossz emlékeket okozó kantinkajákat megreformálni, finommá tenni. A grízes tészta... a mi családunkban végzett közvélemény kutatás…..
Ma csappantás lesz, egy töki megy, az már tuti, de hogy ki, azt előre nem lehet megjósolni. Gólem a hegyen indul meg a kamera felé fenyegető léptekkel, lábán a Nike-szponzorcipő, testén sorban az ötödik garnitúra textil, basszameg a kutya, T69 ruhatárát meg a hajába belebaszott…..
Bencus lebarnult és feltöltődött, ez egyértelműen látszik rajta, Costa Rica ilyenkor jó meleg tud lenni, meg máskor is, ha már itt tartunk. És igen, szerintem tudja, ki nyerte az Éden hotel harmadik évadát, de remélem nem spoilerezi el senkinek. A villában kajapara és kajagate volt,…..
Némber Ván 2015.01.31 10:54:38
@vastyúk is ..: Eddig mindig a kihívott ment vissza.
Engem sem Dani sem Denisz nem szórakoztat, viszont Denisz jobban irritál.
Némber Ván 2015.01.31 11:01:20
@vastyúk is ..: Tényleg, magára rakatott, de valahogy ez most összemosódott nálam, annyira egy taktikára ment rá a két fiú.
A csütörtöki összefoglaló középpontjában Robin dupla drámája állt. A kiesésközeli állapot és a választás súlyos dilemmája komoly államférfiakat is megviselt volna, de őt kemény fából faragták, még akkor is, ha ülve pisil. Kiderült továbbá, hogy a szupercuki Macira nem…..
Némber Ván 2015.01.30 15:28:56
@-pkata-: Zseniális!
Hogy Dani is értse, genitális!
Némber Ván 2015.01.30 16:06:07
@Komeszka: Lehet, hogy a szerkesztők fordítva gondolkodnak. Pl. kíváncsiak arra, hogy mennyire hozza magát játékba Fanni Denisz nélkül.
A Szuperkontentet termelő iskolahét véget ért, Dennis lett a kiválasztott, viszont az paréj lerészegedésbe és a tanárok vegzálásába torkolló bankettről eddig egy szó nem esett, de még Dennis kiskorúvá degradálása sem kapott egy ötperces bejátszót, így most jó szerivel ezek…..