Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ildiko14

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy mennyire nehéz megbirkózni ezzel az egész vietnami nyelvtanulási kérdéssel, jól mutatja legutóbbi próbálkozásunk. Amivel persze semmiképpen nem azt akarom mondani, hogy mi aztán mindent megtettünk, sőt azt sem, hogy itt feladjuk…Történt, hogy kb. tíz napja rábukkantam…..
Az elmúlt napokat ismét a Dél-Kínai tengernél töltöttük, egy csodálatos resortban. Helyileg Nha Trang közelében voltunk, egészen pontosan Ninh Van Bay-en, egy kis szigeten, mely teljesen lakatlan volt mindaddig, amíg a jelenlegi két resort rá nem épült.Amolyan vietnami módon…..
Kiderült, hogy nagyon is jó dolog szülinaposnak lenni, rengeteg levelet, üzenetet, köszöntést kaptam.Sőt, még egy hatalmas tortát is, igazi, vietnami cukrászatban készült!Szép kis nap ez, és nagyon jól ünnepeltük :)Mindenkinek ezúton is nagyon köszönöm!..
A Saigonba való visszatérésem érzéseihez néhány gondolat…Amikor Budapesten vagyok, természetesen azt mondom: otthon. Hiszen a szülővárosom, és egészen 2010 februárjáig csakis abban a városban éltem. Kevés szívemet melengettetőbb képet tudok felidézni, mint a Budai Vár…..