Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RealNeo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a Zeitgeist c. film egyik állítása. Ebben azt állítják és bizonyítják is - ami sokunknak és persze egyre többünknek nem újdonság - hogy a keresztény vallás majdnem teljes egészében plagizálás, tehát egy nagy átverés. Ez sajnos a megdöbbentő igazság. A film egy az egyben rámutat és be is…..
RealNeo 2010.10.13 19:24:11
Üdv. Én meglettem Keresztelve. Mindig érdekeltek a vallások ezért már jópáréve feltüntek ezek a dolgok. Szóval énisaztmondom hogy ez kamu.
Viszont úgy gondolom hogy a biblia hazugsága nem azonosítható azzal hogy Jézus nem létezett. Csak nem Isten fia volt hanem egy "megvilágosodott" ember. Ha megnézzük tanításait alapvető igazságokat ír le (akit érdekel ajánlom Echart Tollenek az új föld című könyvét). És ami a legérdekesebb számomra hogy (ha láttátok a Zeigeist Addendumot akkor kap értelmet az egész) Jézus azt mondta: "Nem a békét hoztam el hanem a jóisten kardját azellen aki láncraver". Jézus sokat utazott és Indiában is járt ahol (szerintem) találkozott a Buddhizmus tanításaival (tanításai jórészt megegyeznek a buddhizmuséval). Visszatért és elkezdte ezt tanítani. Namost képzeljük hogy pásztorok vagyunk és az egyik birkánk elkezdi azt tanítani a többinek hogy senki nem uralkodik rajtuk értsék meg az egészet és szakdjanak el. Mit csinálna a pásztor? Nyilván nem teheti el láb alól mert azzal csak olajat önt a tűzre. Inkább leírja tanításait és közben elferdíti az egészet és kiparodizálja. (a Bibliát emberek írták és éppen ezért hiteltelen). pl egy ellentét. Jézus megvilágosodott személyiség és a megvilágosodás eszméit tanítja. Pedig a kereszténység alapvetően tiltja a megvilágosodást (Lucifer jelentése Lux Ferro azaz fényhozo). MEgfordítva az állítást MARADJ HÜLYE!!!

Nem olyan hülyék ezek a zsidók...

És maga a Kereszténység rendszeréről a véleményem?
A papok, akik a vallást képviselik, nem barátai a vallásnak. Ők a legnagyobb ellenségei. Ugyanis a vallásnak nincs szüksége közvetítőkre: közted és a létezés között közvetlen kapcsolat van. Mindössze annyit kell megtanulnod, hogy hogyan értheted meg a létezés nyelvét. Az emberi nyelveket már ismered, de közülük egyik sem a létezés nyelve.
A létezés ugyanis csak egyetlen nyelvet ismer. A csendet.
Ha te is el tudsz csendesedni, képes leszel arra, hogy megértsd az igazságot, az élet értelmét, és minden létező jelentőségét. És nincs senki a világon, aki ezt számodra értelmezhetné, vagy közvetíthetné neked. Mindenkinek magának kell rátalálnia. Ezt a munkát senki nem végezheti el helyetted - a papok mégis évszázadok óta azzal jönnek, hogy ők már letutiztak mindent. Úgy állnak közted és a létezés között, mint a Kínai Nagy Fal.