Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrpuzz

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap barátaim kipróbálták a tescos habanerot. A többit majd ők elmondják.  ..
A gro lux fénycsőnek köszönhetően, karácsonyra a mikulás egy kis virágzást hozott a házhoz.picasaweb.google.com/thegodson89/Paprika#5548006868910974050  ..
Körülbelül okt 15én ültettem el kéttő magyar erős paprikából kibuherált magot elneveztem halas paprikának mert onnan van, azóta eltelt bő egy hónap és versenytársait megszégyenítve kétszer vagy háromszor akkora és még virágzani is elkezdett.....most még hagyom h mit kezd…..
Sziasztok!  Lassan egy hete beszereztem egy fénycsövet a paprikáknak (Sylviana GRO-LUX F15W/GRO-tb), amit a hétvégén beszereltem egy komcsi konyhabútorból kiszerelt fiókba. A cső alá beszereltem egy autó napellenzőt és ezt az egészet fejjel lefelé a virágok fölé lógattam.…..
Az elültetett magokból (red savina, cora chili, halas paprika, numex twilight) az eddigi befutó a red savina habaneró, két kis csíra jelent meg azután következik, a halas paprika itt még csak egy csíra látszik. Remélem a többi is kidugja majd a kis fejét. Következő terv: a többi…..
A mai napon megtörtént életem első chili magok ültetése. Tudom, érdekesen hangzik a chili szezon végén chilit ültetni, de mér ne? Na, szóval a ma kapott chili magok és az itthon összeszedett chili magokból kiválasztottam négyet (Red Savina Habanero, Cora Chili, Halas Paprika, Numex…..