Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Safer

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időnként nem hiszek a szememnek. Mondjuk a mai hirdetések sem egy matyóhímzés, nade ez: A Safarov-üggyel kapcsolatban Szijjártó Péter a bizottság ülését követő sajtótájékoztatón azt mondta, a magyar kormány a maga részéről lezártnak tekinti a…..
 Ma reggel megláttam a kormány IMF kampányához készült plakátokat és komolyan mondom el kellett gondolkodnom.  Valóban ennyire gyökerek lennénk?  Egyébként, hogyan kerülhetnek hatalomra ezek a fiúk?  Ezt eszi két pofára az Istenadta nép?  Mit…..
Nyugdíjas kedvezmény, amelynek alig van párja Európában A hárommilliós nyugdíjas réteg minden kormány kedvence, a legnagyobb egységesnek mondható szavazói blokk. Nem véletlen, hogy dúljon bár elszegényedés, munkanélküliség és recesszió az országban, a nyugdíjak…..
Ígéretéhez híven Lázár János egyéni képviselői indítvány formájában nyújtotta be a választási eljárásról szóló törvényjavaslatot 2012. szeptember 18-án.  Az időzítés talán nem véletlen: miközben továbbra is borzolja a kedélyeket az ál IMF-lista, az azeri baltás…..
Egyeseknek nagyon fáj mostanában, hogy Török Gábor politológus elemzéseiben rendkívüli késztetést érez az ellensúlyozgatás művészetének bemutatására. Hadd tegye. Miért fáj az bárkinek is, hogy nem anyázza le a Kormányt a hazug IMF-levél ügyében? Miért beszél mellé…..
Safer 2012.09.14 14:55:36
@kamill77: A következtetés, véleményalkotás az amit szeretnék magamnak fenntartani. Nem szeretem ha elöre megrágott pempőt akar valaki a számba tuszkolni. Információra, ismeretekre viszont szükségem van.
Safer 2012.09.14 15:15:38
@kamill77: @kolbászoszsömle: Igazán nem akarok szavakon lovagolni csak arról beszélek, hogy nekem az elemez azt jelenti elemeire, részeire bontok valamit, megnézem, megvizsgálom, leírom. A többi mint pl. értékelés, következtetés, jóslás már nem az elemzett dologról, hanem arról szól, aki - úgymond- "elemzett". Ez utóbbiakat inkább szeretem magam elvégezni.
Safer 2012.09.14 15:44:54
@kolbászoszsömle: Úgy tünik privát szerencsémnek kell tartanom, hogy nem moderálták ki hozzászólásaimat anyanyelvi hiányosságaim miatt. Ez megnyugtató, így gondolom nincs akadálya a további észrevételeimnek, amelyeket - legnagyobb sajnálatomra - most másirányú kötelezettségeim miatt későbbre kell halasztanom. További jó eszmecserét kívánok mindenkinek: Safer
„Mert én leszek akkor a 'pedofil' és ő a lány, aki tuti csak az 'idősebb pénzes pasira hajt' (ami nem igaz)” - Egy véletlen téli baleset során ismeri meg a srác a lányt: a korkülönbség a legkisebb baj, hiszen őket zavarja a legkevésbé. Ami nyugtalanítja a srácot, az a…..