Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borneo Kid

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
Borneo Kid 2011.03.15 13:12:48
@873ujr3rk: boldogok a lelki szegenyek
Magyaridióta Kinek a pénze? 2010.10.14 01:05:00
Jól van geci, bazmeg, elveszed azt a nyolc százalékot, amit magamnak gyűjtöttem, pontosabban a megjelölt örökösömnek, mert hogy nem fogom megérni a nyugdíj-korhatárt, az több mint valószínű.De hát ez már régóta egy elfogadott deal közöttünk kisköcsög, hogy én befizetem…..
Borneo Kid 2010.10.14 14:05:43
@.ılı.ılı.: Orban, mint minden csokkent novesu megalomaniaban szenved. Az egyetlen hasznos dolog amit tehetne, hogy beall kerti torpenek egy jobb csaladhoz. Remelem megerem az az idot amikor egy kifosztott nyugdijas kiassa nagypapi manlicheret es ........
„Mert én leszek akkor a 'pedofil' és ő a lány, aki tuti csak az 'idősebb pénzes pasira hajt' (ami nem igaz)” - Egy véletlen téli baleset során ismeri meg a srác a lányt: a korkülönbség a legkisebb baj, hiszen őket zavarja a legkevésbé. Ami nyugtalanítja a srácot, az a…..