Regisztráció Blogot indítok
Adatok
supernat

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre itt egy előzetes Frank Darabont legújabb sorozatához. Az egykori Lost Angels címet dobva Mob City néven fog futni a Gengszterosztag című filmből is ismert történet, de a sztori leginkább John Buntin L.A. Noir: The Struggle for the Soul of America's Most Seductive City című…..
supernat 2013.08.15 17:56:25
  Vannak nála fiatalabb snowoardosok is a neten, de azokat általában rátette az apjuk a deszkára, aztán tologatja, lökdösi őket a havon. Ez a kislány viszont négy évesen már megengedhetett magának pár trükköt, és ötévesen már szponzora is van...
supernat 2010.12.20 22:45:31
@háténimmár: ez jó gondolat :) nálunk az egyetemi sítáborban egyszer az is előfordult, hogy liftajtót téptek ki a helyéről. Bár ez egy 4 évessel nem hiszem hogy előfordul...
(Amúgy az is teljesítmény, ha annyira szeretsz valamit csinálni hogy másfél órás alvás után kinn vagy a pályán reggel 9kor, és abba sem hagyod fél 5ig)

A gyerekre vigyázni kell és megtenni mindent amit, hogy ne történjen baj. De mégis szokott, ezért hívják balesetnek, nem az a megoldás, hogy bezárod a szobába a tv elé.
Valamint szerintem a kislány szülei büszkék rá, de akkor is őt látnák a legügyesebbnek ha semmiben nem emelkedne ki, ilyenek szülők a legtöbb esetben, nem pedig gonosz gyerekterrorizáló szörnyek, akik csak a saját vágyukat élik ki a gyereken.
Szerintem azzal sincs semmi baj, hogy a szülők a saját hobbijukba avatják be, nem pedig otthon hagyják a bébiszitterrel, a gyerek ezt amúgy sem alkalmazkodásként fogja fel, hanem boldog, hogy a szüleivel lehet és, hogy örömet okozhat nekik. így működik egy gyerek.