Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nathalie

0 bejegyzést írt és 7173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kinga&Robi: Mivel az együttlakás nem vált be, a pár utolsó (utáni) esélyként Robihoz utazik. De ez másfél órára van Budapesttől, borzadozik Kinga, wellness-szállónak tök király, de itt lakni és innen járni be Budapestre, na azt azért nem. Szakértőnk szerint ez márpedig nem lehet probléma, mert…..
nathalie 2017.05.10 16:23:49
@Jean Moriarty: !! :D:D
természetesen :D
akkor most 1:1, ugye? egyszer Te ismertél fel másol, most meg én itt. Micsoda találkozások ezek, kérem szépen :D
Sajnos nem vagyok nagyon otthon a Class FM reggeli műsorában, illetve az abban szereplők közül csak a három műsorvezetőt ismerem fel képről, a néha megszólaló női hangokat nem tudom beazonosítani, így azt…..
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
  Mintha csak a testépítésben járatos kommentelők vitájára akarnának pontot tenni a szerkesztők, Gólemet alulról filmezik, hogy a vádlit jól megnézhessük, igen, van neki, nem csirkeláb, amivel bír, vita eldőlve. Aszongya a kis kártyájába kapaszkodva a jóember, hogy jön egy…..
nathalie 2015.04.22 22:45:33
@foxglove (F6): hát Mariann univerzumában és köreiben nem olyan jó faszi, sőt, vállalhatatlan... nem értek persze ezzel egyet, de valahol szánalom, hogy lefikáz egy nőt (Adrit) miközben teljesen oda van egy olyan nőért, aki az utcán se mutatkozna vele, és még el is hiszi, hogy lehetne köztünk vlami. Nem tudom, lehet mindenki a lelke mélyén egy kigyúrt kis gólemet vagy egy plasztik nőt akar magának...
Tulajdonképpen az a bajom, hogy valahol Peti és Loki részéről nem hiszem el, hogy az életben is így állnának a nőkhöz, szerintem átlagos, Adri féle nők veszik őket körbe, de itt olyan, mintha próbálnának ők is a "szépségek" közé tartozni, és ezért rászállnak Adrira vagy Nórira. Pedig a való életben hasonló emberek veszik őket körbe. Szóval nekem ez nem szimpi bennük. Lehet jobb mást cikizni, mint ha őket baszogtatnák...
Egyébként is mérhetetlenül unalmassá tették ezt a műsort. Mert azért annyira nem lett disznó Adri, hogy erről szóljon már egy jó ideje a műsor. És most meg még az megy az esti édenben, hogy berki meg ez a szerencsétlen mandula ádám soha nem nyúlna egy adri kaliberű nőhöz. Így kijelentve. Azért ez már tényleg egy színvonal. Felháborodva nem vagyok, de azért így messze van ez a játék a taktika csúcsától. Kár volt ennyire rámenni a külsőségekre, mert így az az egész elég uncsi lett és nem éppen egy agyjáték, hanem egy szépségverseny.

más: én sem értem, ezt a tegnap jöttem a repcsivel, de most itt állok dolgot... szerintem elszólnák magukat. Vagy lehet emberek ezt beveszik? ezt az egész tegnap történt dolgot?
egyébként amikor mariannát behívták már akkor tök fura volt, hogy azt mondta,h ogy neki snezi nem barátnője. de úgy mintha egy darab szarról beszélne. aztán meg hogy Loki a kedvence a faszik közül, miközben az első részben még nem is beszéltek egymással, akkor mitől lett kedvenc? én már akkor gondoltam (nem kellett hozzá sok ész) hogy vele lesz még egy második rész.
Ami még szerintem elég rossz, hogy konkrétan semmi meglepetés nem történt eddig. Peti valami nagy taktikai manőverekkel kiejtett olyan embereket, akikről messziről lehetett gondolni, hogy valami nem oké velük (Apolka), hogy ideje mennie (snezi) vagy le se szarjuk mi lesz vele (Barbi). Rengetegen vannak még bent a kezdő csapatból, és ez így szerintem gáz. Konkrétan egy párral (Adri-patrik) nem is lehet számolni 40 napja. és akkor még arról nem is beszélek, hogy se egy olyan karakter akin elröhögnék (Naomi!!!!) vagy akit kedvelnék.
na ez volt a panaszáradatom.

GoT-t nézed már?
nathalie 2015.04.23 23:04:47
@foxglove (F6): Nem kérdezek... :) igazából szerintem semmit nem jelent ez az egész, ami a tv-ben megy, mert ez kb a tv szerkesztők fejében lévő vízió, amit szerintük a mostani célközönség nézni akar... Lehet igazuk van, én a célközönségben nem vagyok benne úgy néz ki. Vagy a casting ment félre...
sokkal fontosabb, hogy az orange is the n. b jó???? mindenhol szembe jön velem mostanában! nézzem? Outlandert én nagyon késve néztem. És nem hiszed el, de a nyolcas résznél (?), az esküvőnél felmentem a junkiera, hogy megnézzem, ez tényleg bejött valakinek?!?! és azt hittem elsírom magam örömömben, amikor megláttam,h ogy neked NEM!!! akartam írni, de úgyse láttad volna... az a helyzet, hogy a könyvet is itt fejeztem be. A sorozatot már előbb be kellett volna. mindegyik unalmas. viszont a sorozat közben elkezdtem egyszer csak marha kínosan érzeni magam. Nekem sok ez a jamie naivság, szűziesség. nagyon szappanszerű, olyan "fogjuk meg a nőket, mert ők biztosan egy erős, de UGYANAKKOR gyenge férfira vágynak", sztem nagyon ciki. spoilerekből tudom kb mi fog történni, és hiába lesz elméletileg "nagyon kemény" itt minden, sztem ez akkor is egy női romana.
nathalie 2015.04.23 23:07:05
@foxglove (F6): azért az egy kicsit mélyen érint, hogy te részletekben (WTF!!) nézed a GoT-ot...
nálam Vikigns van soron! oda vagyok!!!!!
Gólem kiszabadult a pálmaligetből, és a tengerparton álldogál, de a menekülés alatt a nadrágszár ott maradt a gerilláknál. Két csaj jön ma, és felforgat, mondja, az egyik meg különösen veszélyes lesz. Na, majd meglátjuk, az előzetes alapján Botox és Ivar is üvölteni fog.…..
Múlt héten jött Milán, ment Norbi, jött Evelin, és ment is, Naomi pszichózisa egyre súlyosabb lett, Adri és Becks szerelme negédes mélységek felé tántorgott, masszív alkoholgőzt húzva maga után, Gólem felváltva hordott egy vagy két órát (MER’ FUSSA, GECI!!!!), Pjotr meg…..
(Órák száma: egy) Van ez a domb ott Costa-Ricán, amin Gólem a konfokat mondja, a talaj már kitaposva, a fű kiégve, kő kövön nem marad utána, vajon hány csapó kellett ahhoz, hogy a botrányosan szarul hangsúlyozott, természetellenes tempóban elmondott szövegeket felvehessék? 10?…..
nathalie 2015.03.05 21:13:36
@mokamini: meg hogy kezd szerelmes lenni :)
nathalie 2015.03.05 21:15:00
@haruka:
most én neki drukkolok. kicsit nehezen értem mit beszél, de felhangosítottam a tv-t és figyelek...
petiből elegem lett, túl okosnak hiszi magát, és még azt se veszi észre, amikor nem tetszik egy nőnek.
loki meg nekem túl sok.
nathalie 2015.03.05 21:21:31
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: jaaa, azt a fajtát ismerem.... :D
  A múlt héten megtudtuk, hogy Gólem nem tud felolvasni, ill. betanult szöveget elmondani kamera előtt, hogy a hotelben BÁRMI megtörténhet, hogy az ivararány egy nehéz szó, a manipulálni meg pláne, de ha jól tematikázik az ember, akkor eléri, amit akar. Dominik szegény addig…..
Ma csappantás lesz, egy töki megy, az már tuti, de hogy ki, azt előre nem lehet megjósolni. Gólem a hegyen indul meg a kamera felé fenyegető léptekkel, lábán a Nike-szponzorcipő, testén sorban az ötödik garnitúra textil, basszameg a kutya, T69 ruhatárát meg a hajába belebaszott…..
nathalie 2015.03.02 21:29:46
@fosch9: berkinél azért a mérlegelésnél nem menne át...
Laci szemet vetett Attila nadrágjára, amelyet egy kockázatos akció során igyekszik lenyúlni, miközben néhányan őszi legyeket megszégyenítve kókadoznak a kanapén. Először párnapajzzsal felvértezve ront rá a zuhanyrózsával támadó, gatyáját „spártai harcosként”…..
nathalie 2015.02.27 22:22:21
@Szoba kilátással: szerintem mindegyiket sík hülyének tartja, és azért nyomatja ezt a "van itt valaki, aki nem az,aminek látszik" szöveget, hogy összefossák magukat.
nathalie 2015.02.27 22:22:56
De kurvára vártam már, hogy egyszer mindenféle szégyenkezés nélkül elsüthessem már ezt a címet! Na, mindegy. Topolka kapott egy fekete rózsát, ennek még jelentősége lesz, Becks és Norbi a kamerába rázta a pélót, ennek meg nem, nagyjából innen indítunk. A kiégett fűben…..
nathalie 2015.02.27 21:26:25
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: akkor pipa, mert itt csak azok vannak.
egyébként sztem a nők 90%-nál bejön, bármennyire fájdalmas. olvadunk..
Erről van szó, kéremszépen. Amikor már csak a végtelenített csicskag*cizés, meg Komisz kényszeres faroklóbálása töltené ki a műsoridőt, fel kell tuningolni a vellát néhány recyclingolt arccal, és máris jön a szerelmes turbékolás, a taktikázás meg a manipuláció, ahogy az a…..
A kontinensek hetén is a wannabe ataktikázás az úr. Három hónap összezártság után nehéz egy sima hétköznapot ugyanazzal az öt emberrel érdemben eltölteni, akiket napi 24-ben lát és gyűlöl az ember. Látszik a lakókon, hogy egész nap ellenének magukban egy kis zugban és simán…..
nathalie 2015.02.19 23:51:36
@kamilla123:
esküszöm el tudom képzelni,hogy ma egy meeting arról szólt az rtl-nél, hogy az aurélió sírva hívogatott mindenkit, hogy ő képtelen dolgozni,élni, létezni, mert a zsófi csinált valamit. és annyira megsajnálták, hogy akkor adtak neki tíz percet, hogy akkor jöjjön be a lány és mondja el neki így, ha már nem veszi fel a telefont. brühühühühü.
A legszürreálisabb párbajon vagyunk túl, nem volt kiabálás, veszekedés, a két delikvens közösen kutyázta a többi lakót, a kiesetteket és tulajdonképpen azokat is, akik majd egyszer beköltöznek, és nem kúrnak a szauna padlóján, bunkerben. Hogy aztán mi döntött Laci javára,…..
A mindig csodálatos Lilu celebrálja az összefoglalót, amitől a mezei néző cián kapszulára is haraphatott volna, annyira cefet unalmas is lehetett volna, de adjunk hálát az aranykezű és sasszemű villaszerkesztőknek, akik ebből a temérdek bélsárból is ki tudták meríteni a…..
nathalie 2015.02.12 22:49:37
@Mók_Ica: igen, talán a napiszaron vagy a subbán volt fenn tőle... :):):)
Harag, gyűlölet, idegesítő kijelentések és nézetek, de mindenekelőtt a felelősségvállalás teljes hiánya jellemzi a villalakók mindennapjait. Talán a szerkesztők is látták, hogy ebből semmi jó nem fog születni (nem hogy normális összefoglaló), így szépen bedobták az új…..
nathalie 2015.02.11 22:54:06
@őszinte sixx valódi kedvence: köszönöm. lassan vége van, hála istennek... :D
Laci meg Edináét mondana le a milliókról és az ajándék autóról. A naplementében Richard Calyderman nagyon romantikusat klimpírozik, de a háttérben azért Aurelió meglengeti a faszhelikoptert. A villa egyetlen hatalmas sustorgás, különböző leosztásban ugyanazt beszéli meg…..
Már pont hiányoltam az újabb tematikus hetet, akkor kiderül, hogy az RTL úgy döntött, hogy egy zseniális húzással szembesíti az agyhalottakat, miért tökéletesen alkalmatlanok a hőn áhított tévés karrierre, és elnevezte médiahétnek ezt a vidámságot. Kellett is, mint egy falat…..
Bencus lebarnult és feltöltődött, ez egyértelműen látszik rajta, Costa Rica ilyenkor jó meleg tud lenni, meg máskor is, ha már itt tartunk. És igen, szerintem tudja, ki nyerte az Éden hotel harmadik évadát, de remélem nem spoilerezi el senkinek. A villában kajapara és kajagate volt,…..
A csütörtöki összefoglaló középpontjában Robin dupla drámája állt. A kiesésközeli állapot és a választás súlyos dilemmája komoly államférfiakat is megviselt volna, de őt kemény fából faragták, még akkor is, ha ülve pisil. Kiderült továbbá, hogy a szupercuki Macira nem…..
nathalie 2015.01.30 22:51:15
Elérkeztünk az abszolút érzelmi mélyponthoz a játék során. Amikor a gyűlölet átható savanyú rothadásszaga tölti be a levegőt, és mindenki legszívesebben szembeköpné azt, aki vele először szembejön, mert jelenleg nincs a világon másik hat ember, akivel kevésbé szívesen…..
nathalie 2015.01.29 22:49:51
@Csak ügyesen!: nagyon ügyesek! és közben figyelem ahogy robin is éppen lépked a háromba. milyen nemes lélek volt, amikor bevállalta a büntit és milyen szépen tűrte!
nathalie 2015.01.29 22:50:29
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
azt hittem, lesz pár napom, amíg ez kiderül... :)
Azt hittem, hogy egy keddi adás nem lehet izgalmas, mert ugye mi a tököm történhetne kedden. A kiválasztás lecsengett, egyre kevesebben vannak, azok is csak zabálnak, meg alszanak, mint az a bizonyos proverbális bunda. Már amennyiben a bunda alszik, de ebbe most ne menjünk bele. Szóval…..
nathalie 2015.01.28 22:54:12
@Csak ügyesen!: én eleinte azt hittem, hogy csak azért paraszt vele, mert rájött, hogy mennyire sötét a gyerek. illetve, hogy annyira nem ment vissza sokkal Zsuzsával szemben...
nathalie 2015.01.28 23:02:11
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
remélem azért, mert hiányzott az éleslátásom és a páratlan logikám! :D:D

sokszor csak ismétlést nézek, és ezért nem vagyok itt, na de majd mostantól! :D
Beszállok a denisz fanok közé. Vannak????
nathalie 2015.01.28 23:08:06
@DerültÉgből: dettó. Napok óta jobban undorodok edinától és lacitól mint Denisz retardáltságától.
A Szuperkontentet termelő iskolahét véget ért, Dennis lett a kiválasztott, viszont az paréj lerészegedésbe és a tanárok vegzálásába torkolló bankettről eddig egy szó nem esett, de még Dennis kiskorúvá degradálása sem kapott egy ötperces bejátszót, így most jó szerivel ezek…..
A mai hogyvoltot Leninnel indítjuk: „Tanulni, tanulni, tanulni!”. Bár igazából ezt Szálin mondta, miután közösen kicsináltak pár százezer oroszt. De ez most lényegtelen, mert a villában máshogy szabadulnak meg az ellenfelektől. Viszont a szerkesztők jól ismerték fel, hogy…..