Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tszab

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme nyolc tipp, amikre ha odafigyelsz, akár egy szezonnal is meghosszabbíthatod az autódon lévő gumik élettartamát. Némelyik talán evidens, de sokat lehet velük spórolni! 1. TIPPTartsd be a megfelelő nyomást Rendszeresen ellenőrizd az abroncsnyomást. A túl alacsony nyomás…..
tszab 2012.05.13 17:29:30
@...::: Flúgos Kamionos :::...: Nem minden guminál van megszabva a forgásirány. Viszont, ha egy irányban felraktuk, nem érdemes változtatni a forgásán. Mert a szálak beállnak egy irányba, a forgésirány megváltoztatása akár szálszakadáshoz is vezethez. Én legalábbis ezt hallottam. Eljátszani egy szett gumit a próba kedvéért még nem volt kedvem :D
Esetleg arra gondoltak, hogy a forgásirány megtartásával a gumikat fel-le szerelve kéne forgatni a gumikat a felniken és pakolgatni a 2 oldal között? Erről viszont azt hallottam, hogy a től gyakori szerelés sem tesz túl jót az abroncsnak. ( ha már gumi élettartam növelés a téma :D)
Autóépítés Legenda a köbön 2012.05.03 17:34:12
Jött ma egy turista, és mellemnek szegezte a kérdéseket, amiket egy tegnap olvasott cikk élesztett fel benne. Kerestem az írást én is, de nem olyan nagy lelkesedéssel, hogy meg is találjam, ezért az emberke kérdéseit idézem fel, mert igencsak megleptek.   -          Igaz,…..
Az még érthető, hogy ha valaki nem teszi ki a mozgáskorlátozottaknak szóló engedélyt, akkor megbüntethetik, hiszen annak hiányában tényleg nem tudhatják, hogy jogosan áll-e az érintett autó a fenntartott parkolóhelyen. De ha még a hatóság jelenlétében megérkezik a jármű…..
tszab 2012.01.30 08:48:08
@pengusz: Azért nem teljesen. Mert nem otthon hagyta, csak elfelejtette "melyik zsebébe tette" de a büntetés írása közben mégis "megtalálta" (ha már bérletes hasonlat). Szerintem ha bemegy a büntivel + a kártyával az ügyfélszolgálatra, törlik a büntetést. Tehát semmi értelme nem volt kiálítani.
Belsőség Megéri vagy nem éri? 2011.01.22 16:20:00
Zoltántól kaptuk az e-mailt, melyben egy érdekes hirdetésre hívja fel figyelmünket. Az eladásra kínált autó, egy 1.4-es, benzines Nissan Note önmagában még nem lenne túl érdekes, ám a négyéves autó valami miatt mintegy félmillió forinttal olcsóbb, mint a többet futott…..
Nem veszi fel a telefont? Nem hívja vissza? Hülye kifogásokkal traktálja, amik azonban akár igazak is lehetnek? Szerelője valószínűleg rossz irányba fejlődik. Vélemények az azonos című írásunkról...