Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ékszerdoboz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Flashmobot rendeztünk, méghozzá az elsőt az Egy nap a városban történelmében. Az ötletet egy kanadai videó adta, amiben tucatnyian tapsolták meg az a nőt, aki felvett a földről egy korábban szándékosan elhelyezett üres flakont, és kidobta a szemétbe. Az üzenet egyértelmű:…..
OurFashion Unalmas Oscar 2011.02.28 10:55:00
UPDATE: Igazatok van, Mandy Moore Monique Lhuillier ruhája valóban lélegzetelállító volt!De Halle Berry Marchesája sem volt rossz!Sokkal több kép a tovább után...Valahogy halovány volt ez az Oscar. A gála közepesre sikerült, a díjazottak azok lettek, akikre mindenki számított, és…..
Ő Anna. Egy kedves lány, akinek showroomjában egyre többször futunk össze Bernie-vel és Warrennel különféle megbeszéléseknek álcázott Pilótakeksz-evő versenyekre. Oláh Anna ugyanis szakmáját tekintve frissen végzett divattervező, aki hamarosan saját márkájával is megjelenik…..
ékszerdoboz 2011.01.31 11:54:00
Az igen komoly kulturális különbségek dacára bizony olykor fel lehet fedezni mókás hasonlóságokat az arabok és a kínaiak között. Egyet mondok és nem lesz belőle kettő: a váratlan meggazdagodás után létrejött gyökértelen wannabe arisztokrácia ugyanis ész nélkül akarja…..
ékszerdoboz 2011.01.11 19:34:42
ékszerdoboz 2011.01.11 19:44:29
@JD Rockefeller: és egyszer talán a beígért torta is elkészül nektek.