Regisztráció Blogot indítok
Adatok
InsectusPolaris

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Héjjas István John Wheeler nyomán vetette fel a lehetőséget, hogy az idő visszafelé is terjedhet, amikor az okozat megelőzi az őt létrehozó okot. Ezt egy késleltetett választási kísérletre alapozza. Ebben két rés segítségével interferenciát hoznak létre oly módon, hogy a fény fotonjait egyesével…..
A mai cikkel megkezdem azt a cikksorozatot, amit már hetekkel ezelőtt megígértem nektek, csak pragmatikus okokból inkább a Western-t előrébb vettem. A Lego Space története következik, ami viszont olyan nagy, olyan bő és mélyreható, hogy csak logikus, nagyobb darabokra tagolt módon lehet emészthetően…..
  Egyre jobban közeledik Július, és ha minden igaz magával hozza a Warhammer Fantasy legújabb, 9. kiadását is! Ráadásul ez az újítás nagyobbnak ígérkezik, mint a 40k esetében a 7. kiadás volt. Sokkal nagyobbnak.... Ezeket a pletykákat angolul már olvashattátok, így ez a cikk…..
Phil Heath és Kai Greene balhéjától zengett a 2014-es 50. Mr. Olympia, miközben Oláh Noémi 9. helyen végezett bikini kategóriában, Toldi Zsuzsi pedig kiválóan helyt állt a Figure kategóriában induló versenyzők erős és profik, hangsúlyozom profik mezőnyében.  Bejött a…..
Stenwald Jenő és élettársa, Szalay Csongor megdöntötték a magyarországi meleg rekordot: 23 óra 42 percet töltöttek összebújva. A pár még vár a Guiness hitelesítésére. A szabályokban elírt körülmények között egy IFA platóján felállított üvegházban egy karosszékben…..
InsectusPolaris 2011.08.26 18:16:29
Filmdroid Rövidfilm: 3 Minutes 2011.01.16 15:53:41
3 perced van, fénykard használata megengedett. Remélem lesz folytatás, amiben azt nézhetjük meg, amiben a hölgy (szerintem Katrina Law) küzd az életben maradásért. ..
Képaláírás: Jani, igaz, hogy te is kaptál erkölcstelen végkielégítést?! Lázár János elismerte, hogy ő sem a bölcsek kövére a bölcsek köve nincs a Fidesz birtokában. Hogy ez mennyire understatement, azt láthatjuk abból, ha összeteszünk két idézetet a 98%-os…..
InsectusPolaris 2010.11.09 23:58:30
@Kivlov: Aha, jár ami jár az MT szerint, mi? Az a baj, hogy a 98%os törvény arra a végkielégítésre IS vonatkozik, ami az MT szerint jár...
„Csaknem hárommillió ember annak tudatában adta szavazatát az országgyűlési választásokon a Fideszre, hogy a párt, kormányra kerülése esetén vissza fogja szerezni az MSZP kormányzása idején állami és önkormányzati cégeknél pofátlan módon kifizetett több tíz millió…..
InsectusPolaris 2010.11.02 19:04:33
@blucat: Ja, anyám pont ebbe a kategóriába esik. Jó erkölcsbe ütköző módon kivettek a zsebéből nem kevés pénzt. 58 éves.

Szóval elmegy az OV a picsába