Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smokedance

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"I love you as certain dark things are to be loved,in secret, between the shadow and the soul."/Pablo Neruda/..
"I love you as certain dark things are to be loved,in secret, between the shadow and the soul."/Pablo Neruda/..
ezen belül is inkább csak kettő. maga a test, jobbra-balra fonódva, vackolva, zsibbadva, nomeg a gép. gép a fénylő monitorral, kattogó gombokkal, világot nyitva az egyedüllét csendjébe. zenét ad, filmet - történeteket más életekről, eseményekről. nem is érezni, hogy nem…..
  tetszett ez a kép. a színei. a dinamikája. a szenvedélye. a lehunyt szemek, az ölelés, a vágy tapinthatósága.aztán megláttam a férfi kezén a gyűrűt - a nőin a hiányát. így jutottak eszembe a kínos, felháborító állásinterjúim, vizsgáim, amikor feltételhez…..
Valahogy nem tudok kimaradni az utazós kalandokból. Ilyen volt a mai is. Kelenfölfön felszálltam a vonatra, ami mindig kellemes emlékeket ébreszt bennem, ugyanis az utolsó utamon sikerült belegabalyodni egy srácba, Petibe. Igazi sablonos, de mégis sikertörténet: ő még aznaposan,…..
Körülbelül fél mázsa. Másfél méter meg egy kicsi. És jelen esetben nem igaz a "hosszú haj, rövid ész". De a lehetőség természetesen adott, hogy valaki az ellenkezőjét egy egy-másfél oldalas esszében logikus okfejtéssel interpretálja. Ha elég megnyerő, prezentálom.…..
(Köz)szempont Otthon szül. És? 2010.10.11 23:39:00
Nincs annál szebb, mint amikor egy új élet jön a világra. Ez eddig rendben van. Az ember akarata pedig szabad. Mondjuk még ez is oké. Amit azonban minden eszközzel kordában kellene tartani, az nem más, mint az emberi hülyeség. Az ugyanis még 2010-ben sem ismer határokat, ráadásul…..
Friss budapesti lakosként, új BKV használóként és egyelőre munkakeresőként úgy gondoltam, elég időm, meglepő tapasztalatom és rácsodálkozásom lesz mostanság, amit érdemes megosztani veletek. Amúgy is elég sokat csodálkozom dolgokon, így legalább emlékezni is fogok rájuk.…..