Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DawWDoG

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondoltam írok egy kis összefoglalót, hogy eddig mi (és mi nem) történt a 2. RPCJr. Oscar verseny háza táján. Azt hittem tavaly, hogy alig érkezett videó, mikor kb 10-15 videó volt még csak március vége felé. Most visszasírom azt az időt. Összesen egész pontosan érkezett 4 azaz…..
 Megváltozott a szabályzat néhány pontja, kérlek olvassátok el őket és tartsátok be! Kattintsatok a 'tovább' gombra!     Kivonat a RPCJr. Szabályzatból: " Csináltam egy videót. Van esély rá, hogy kikerüljön az oldalra? Ez főleg Rajtad áll! Ha…..
DawWDoG 2011.03.06 13:52:56
@Krisztián123: 1x már megkérdezted, hogy folytasd-e... Az új videódra minimum 3-4 hetet szánj rá, ne rögtön sértésként vedd a negatív kommenteket, hanem tanulj belőlük -.-" "köszönöm a sok r*hadt negatív kommentet különben meg mit vártok ha még egyszer se csináltam ilyesmit ?" Nézd meg az FPS Mánia Doom 2 videóit... Azok első videók voltak, és szerintem minőségiek.
 Ígéretünkhöz híven ismét a RPCJr. Oscarra invitálunk benneteket! Az igazi Oscarhoz hasonló esemény, ahol 2 hónapon keresztül a legjobb videósok szállnak ringbe és mérik össze tudásukat a nyereményekért és persze az elismerésért! Kattints a 'tovább' gombra a…..
 EDIT: A szavazás 19:00-kor lezárva! Hamarosan eredmény hirdetés!A hamis profilok kommentjeit, még a héten törölni fogjuk, így az ő szavazatuk nem lesz érvényes! Szavazás: CSAK a számot, kommentben. Mindenki egyszer. Köszönjük mindazok fáradozását, akik a szavazás…..
DawWDoG 2010.12.29 18:08:54
3
Ahogy tavaly is, decemberre szeretnék egy nyereményjátékot megszervezni, ahol ha minden igaz, lesznek majd jó kis nyeremények is, úgyhogy remélem megéri majd pályázni.Egy baj van azonban, nem vagyok teljesen megelégedett a feladataimmal. Én két pályázatra gondoltam, ahol az egyik…..
      Elindult a 3. LaLee's Games évad! Kezdésképp egyből nagy fába vágom a fejszémet és kapásból egy játék-trilógiát mutatok be, mégpedig a The House Of The Dead sorozat 3, PC-re is megjelent részét. Mostanában rengeteg Reactor videót néztem, úgyhogy…..
Mostanában egyre több érdekes (vagy már-már megszokottnak, tipikusnak mondható) kommenttel hozott össze a sors, és úgy gondoltam megosztom veletek a szenvedést... Kattintsatok a 'tovább' gombra...     Az alábbi  kommenteket a Rossz PC Játékok Sorozat blogján találtam,…..