Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MotLányka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szeretem a népművészetet, talán éppen ezért sokkol ez a népiesch amerikai konyha, amely ebben a hirdetésben szerepel. Már önmagában igen fura a beazonosíthatatlan tájegységről származó művészete, meg az a rejtélyes funkciójú könyöklő, de igazán szép egységet alkot…..
Egy lányos anya tette fel az alábbi kézenfekvő kérdéseket: milyen jogokkal élhet egy kiskorú, ha rendőrségi fogdába kerül, és miként tudja érvényesíteni őket? Hogy érvényesülnek ezek a jogok a valóságban? Kedves Zugügyvéd!Aggódó lányos anyaként fordulok hozzád a…..
MotLányka 2010.10.12 20:47:08
@Hercule Poirot: Bonyolult kérdés ez, Monsieur, erre konkrét választ csak egy szakképzett pszichológustól kaphat. Magánvéleményem szerint igen, elkerülhető: ha valóban empátiával és humánummal közelítenek hozzá; elkerülhetetlen: annyira nagy a sokk, hogy már menthetetlenül öngerjesztő a folyamat.
A bűn büntetést követel, minden esetben, ideálisan arányosat, de hát nem ideális világban élünk. Csak remélem, hogy ez tényleg riasztó példa lesz, de szomorú, hogy (figyelembe véve az eredeti célokat), idáig fajultak a dolgok.
MotLányka 2010.10.12 21:06:07
@Hercule Poirot: Próbáltam valami bíztatót írni... hogy ha már beütött a ménkü, legyen mibe kapaszkodni... Bár az is igaz, olyankor már nem igazán segít semmi... Amúgy pedig elnézve a mai fiatalokat... 27-et fogom tölteni, de már szerintem is kifordult, deformált világban élnek a mai kamaszok, arról már nem is beszélve, hogy ők a jövőnk... Vajon ők rontották el, vagy a szüleik?!
MotLányka 2010.10.12 21:21:37
@Hercule Poirot: Ön, hűen nevéhez és hírnevéhez fontos, de mindennapjainkat is érintő filozófiai kérdéseket feszeget, Uram, csak így tovább!!! :)
Nem gondolom, hogy bármiféle búcsúszimfóniát, vagy műfaj-temetést láthatunk Sylvester Stallone akció-revüjében, hiszen bárki, aki picit is jártas az akciómozik világában, mondhat legalább öt sztár-státuszú figurát, aki NEM szerepel az ágyútöltelékekre, vagy A…..