Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darth Surge

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, meddig mehet ez még így, de ahogy elnézem, fogytán a türelem. A kormány úgy döntött: normává emeli Lázár János hírhedt mondatát. Eszerint aki szegény, az annyit is ér. A szemmel láthatóan mentális problémákkal küzdő Orbán Viktor, végképp elfeledve, honnan…..
Darth Surge 2011.09.19 14:59:06
@Kivlov: Kedves Kivlov!

Azért mielőtt az időseket szidnád, azért pár dolgot leírnék neked.
A nyugdíjasok már befizették a saját nyugdíjukat az állam kasszájába, csak azt már rég elköltötték.
A másik!
A második világháború után ezek a nyugdíjasok építették fel az egész országot ingyen! Az államnak! Nem volt választásuk! Mindent!
Ha ők nem tették volna meg, akkor most semmi se lenne. Amit persze utána a rendszerváltásnál átjátszottak egymásnak. Ebből lett a magyar tőkés.
Tehát... a jelenlegi nyugdíjasok ingyen felépítették az országot. A mai hatalom meg szépen lenyúlta. Mindenki aki benne van oldaltól függetlenül.

Egy kis elgondolkodtató:
Ha te építesz egy házat a haverjaiddal, hogy benne éljetek, és ezt kisajátítják, majd megvetetik veled, majd újra megvetetik veled, és párszor még megadóztatják...
Mit gondolnál akkor?
A Tv2 végül elszánta magát, és mégis péntekre menekíti a Megasztárt az X-Faktor elől. Persze nincs ebben semmi meglepő, hiszen már két hete szombaton elindult az evakuációt felvezető kampány: Friderikusz Sándor csak úgy, mellékesen felvetette, hogy miért is kéne választaniuk a…..