Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alisa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hellosztóóóóók! :)) Sajnos részt azt most nem hoztam, de már készüüül, nagyon készül :)Igaz, már kész van de a második felét ki kellett törölnöm, mert rá kellett, hogy jöjjek, hogy szar xD De a héten még tuti, hogy felrakom :)Na de most lenne két kérdésem :) Először is:…..
 Kerestem ezt azt a neten és erre akadtam rá! Én 1-2-őt nem is értek de gondoltam felteszem hogy ti is elolvassátok!1.- Miért nem feleltek meg a Kaulitz ikrek sosem az iskolában?- Mert mindig kiradírozták a füzetüket, valahányszor a tanító letörölte a táblát.2.Kaulitz ikrek…..
 Kinyomta.- Mi a baj?- Bill szemébe aggodalom volt! Oda ment és átkarolta bátyát.- El akarják venni a picit tőlem de én nem fogom ezt csak úgy kagyni!Vacsora után Alicet ágyba tették, Tom vele maradt még. Még belegondolnia is rossz volt abba mi lenne ha elvennék tőle a picit.…..
 Bármenyire is volt részeg és szerette volna elmondani Tomnak hogy mi volt nem akarta elárulni barátya titkát.Aznap este elég feszült volt a hangulatuk.Bill nagyon vágyott Tom közelségére Tom viszont megsértödött.-Tom, most tényleg? Csak ezért?- Nem, nem csak azért!- Leült a…..
 Finoman tette be az ágyba. Vissza szaladt Tom mellé, bebúj és egyből álomba merült.Másnap reggel mire kinyitotta a szemét Tom már fenn volt és öltözködött.- Milyen korán fenn vagy!- Fél 7 van! A pici meg már sír!- Majd én megyek!- Bill felkelt és 1szál boxebe lement a…..