Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AndrogynYeah

8 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meleg Lélek Merjünk melegek lenni 2011.12.26 11:15:00
Sokan olvassuk mikor társkeresési oldalt olvasunk hogy "heterós" fiú vagyok, vagy hogy"heterós" fiút keresek. Valyon tud e eg ymeleg heterós lenni, illetve a heterós valólyában nem e azt jelennti hogy csajozós, és jobban illene a "fiús" meghatározás.  valólyában ez a hetero…..
Manapság rengetegen eddzenek, szokás lett odafigyelni a külsőnkre. Talán túlságosan is a külsőségek felé tendálódott az emberek figyelme, maga a társadalom is anyagias. Annak ellenére hogy az átlagos testépítő úgy hiszi tőrődik magával, ezálltal vonzóbb lessz és erősebb,…..
Napi Tuti Futópadon eddző cicák 2011.04.17 23:59:00
Cats fitness brought to you by Funny Szólj Hozzá!    ..
Néhány órával azt követően, hogy tegnap megírtam, hogy a Facebook utolérte az iWiW-et a magyar piacon, az Origo Adhouse közleményt adott ki "Az iWiW is nő" címmel. Erről úgy értesültem, hogy az iWiW vezetője Twitteren, majd a postomhoz írt kommentben is felhívta a…..
AndrogynYeah 2011.03.02 07:38:56
küld egy jó csajt ez jó :D

Öm.. mit kéne változtatni az Iwiw en hogy javuljon???
Nagyon gyorsan ki kell fejleszteniük a mobilos alkalmazást és megkérni a hazai telefon társaságokat (Telenor,Pannon,Vodafon) hogy gyárilag bele legyen telepítve az Iwiw program. mikor átveszi az ügyfél a telefont. Mert a Facebook program alapból benne van,a mostani telefonokban már, pedig magyar országon adják el a telefonnt külföldről..és még az oprendszere is magyar. Szerintem a mi hazai piacunknál sokat dobott a facebooknak az hogy mikor az emberek elinte hívták át egymást facebookra akkor előtte még láttad mi az a facebook alakalmazás a nokiádon de nem érdekelt,de ahogy elkeztél aktívkodni facebookon megismertük ..az a lehetőség érdekes lett a mobilodon is. Ugye? Emlékezzetek vissza 2009 ben mikor még nem volt dvat a face akkor már mennt a facebookos mobil reklám itt magyarországon és senki nem értette hogy az minek.
ÉS INGYENESSÉ kell tenniük az Iwiw elérést mobil ról, pont mint a 0 forintos facebook az is dobott rajta. MOst már a mobilos fronton megy a facebooknak a haladása!!, már 40% mobilról lép föl naponta többször, ahogy terjed az internet mobil egy nagy szelet a tortából.
Az Iwiw ezt is kihadja az első vereség után -fejlesztések lekésése-...tehát ez a Második vereség!!

Ja és még egy ötlet, amire rájöszs milyen banális az iwiw sikertelensége: Újjonnan csak meghívóval regisztrálhatsz, míg Facebookon alapból bárki regisztrálhat,és mondja hívd meg a barátaidat regelni..sőt az van a címlapon hogy gyerünk regelj. Míg az iwiw re páran nem tudtak menni mert meghívót kellett keríteniük valakitől..1 ember csak eggyet kérhet kb 1 hónapon belül?? Ez milyen banális hiba, el kell törölni a meghívós rendszert.
 AZ OLDALON BEJELENTKEZHET A FACEBOOK -BA, LENNT A TÁLCÁNÁL! CSETELHET A FACEBOOK ISMERŐSEIVEL, SŐT EZEN OLDAL LÁTOGATÓIVAL IS CSETEHET FACEBOOKOSAN FRISSÍTHETI STÁTUSZÜZENETÉT MINDEZT ANÉLKÜL HOGY ELKELLENE HAGYNIA AZ OLDALLT, ÉS FRISS HÍREKET OLVASHAT KÖZBEN NÉZZE MEG A…..
 Látván, hogy kedves olvasóink mekkora érdeklődést tanúsítanak burkoltan vagy nyíltan saját nemükhöz vonzódó embertársaik iránt, Kínai Kálmán -, aki, mint minden kínai, rendelkezik némi biszexuális hajlammal - mégiscsak kiment a szombati parádéra, hogy felvételeket…..
ÁSÉS Brigád Facebooknak levés 2010.04.22 19:45:00
Egy ilyenhez mit szólnátok? Facebookon buziskodás, ott időnként ÁSÉS Gyerek veréssel fenyegetése nemírás miatt, illetve vendégposztom hol a faszomban levés, miért nem kitevés iránti érdeklődések. 2 éve ÁSÉS blog.hu-ra feltolás, hogy webkettesség megmutatás. Facebooktól…..
 JEE! Maci Laci, ez az! XDDD    url: http://www.youtube.com/watch?v=ZTs-ZjduCpE Ráadásul a csaj van benne a Horrora Akadva sorozatból, így mégviccesebb az amúgy is vicces koncepció. Ti megnézitek majd a moziban? Szerinntem tök jó. :DDD Szólj hozzá! ..
Táncolni általában mindenki szeret, aki egy kicsit is szereti a zenét. Flörtölős vagy éppen erotikus táncot pedig a legtöbben nemcsak ropni, de nézni is szeretünk, pasik, csajok egyaránt. Az asztalon táncolásnak pedig megvan az a varázsa, hogyha kellőképpen felpörgünk, akkor…..
A színész az OK! magazin címlapján mutatta be az újszülött Gia Francescát.   A szeptemberi baba a sztár első gyerkőce barátnőjével, Courtney Mazzával.   "Szoktam pelenkázni és mindig én fürdetem a kis Giát" - mondta Mario, aki rettenetesen élvezi új…..
Napi Tuti A FIATALOK EGÉSZSÉGE 2010.10.12 16:02:00
 A FIATALOK EGÉSZSÉGE A jelenlegi helyzet bemutatása és a problémák elemzésel: "Az egészség nemcsak a betegség hiánya, hanem a teljes pszichikai, fizikai és szociális jólét állapota."  -Az Egészségügyi Világszervezet meghatározása A fiatalok egyik…..