Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coralfan

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ReefLove Korallok a házban 2014.10.14 11:45:21
Az előző bejegyzésben volt szó, hogy a korallok tartása akváriumi körülmények között lehetséges, bár nagyon nehéz és igen költséges. A korallok a tengeri akváriumok legfontosabb lakói, de maga a tengeri akvarisztika nem velük kezdődött el. A tengeri akváriumban először csak…..
ReefLove Kis korallhatározó 2014.10.14 11:42:50
Nem akarok nagy meghatározósat, ez nem egy biológiakönyv ugyebár. Pár szót azoban kéne szólni a korallokról, mint a Föld egyik nagyon különleges élőlénycsoportjáról. A korall bármilyen is az, tengerben él és állatok csoportjában foglal helyet. Ezt tudják sokan. Ha bentebb…..
ReefLove Sps reef tank 2014.10.14 11:33:58
Üdv Mindenkinek! A blog a tengeri korallok, azon belül a kőkorallok családjával foglalkozik majd. A képen egy nagyrészt kőkorallokkal benépesített tengeri akvárium látható.  ..
Már másodszorra írnak a bulvárlapok arról, hogy mennyire unalmasak az Esti showder felvételei, és hogy a műsort készítő produkciós iroda "vadássza" a nézőket. A mai Bors szerint már ingyen osztogatják a jegyeket Fábry műsorának felvételére. A lap szerint az Esti…..
Coralfan 2010.10.12 14:50:23
jó. Fábry tényleg elfáradt, a műsort most kéne befejezni, amíg lehet. DE! @EMBEREK!: humortalan jobboldal? talán a heti hetes humorosabb? Gálvölgyi, Hajós, Kern, Hernádi, még tényleg színművészek, de a vasárnap adás? Lovász László??( ő most nem volt de pocsék) Vadon János?? Varga Líviusz?? Liviuszt elismerem de nem vicces egy cseppet sem. Vadon egy unalmas senki a Class fm ben
" tevékenykedik": a műsor szánalmas volt. Hajós- Hajdú beszélgetés volt leginkább.... ezzel nincs baj csak Fábryval??