Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Már megint hétfő???

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trükk vagy bénázás? Ha a 29 pontos akciótervből ez lett, vajon Matolcsyék mennyire lesznek képesek a sokkal keményebb megszorításokat tartalmazó Széll Kálmán-terv végrehajtására? (Fotó: Index) Az [origo] értesülései szerint az államháztartás hiánya 2010-re a tervezett…..
Már megint hétfő??? 2011.03.19 13:14:25
@WinterMute:
"Nem mellesleg a foci válogatott is régen látott magasságokban"
:)
úgy érzem megtaláltad a legfontosabb érvet
ezek után már kit is érdekelhetne az a fránya hiány
ez a 8% különben honnan származik?
 A forradalmi terror többnyire pontosan olyan lépésekkel kezdődik, mint az Alkotmánybíróság minapi megregulázása a Fidesz részéről. A valóság egyszerűen nem akar olyan lenni, mint amilyennek lennie kellene a forradalmárok szerint. Ma Magyarországon most elsősorban a jogi,…..
Már megint hétfő??? 2010.10.28 11:15:08
@Allin(HUN)Gary:
Véletlenül kifelejtetted az Mdf-et, Szdszt, a civil mozgalmat... ja és a Jobbikot is :)
Éveken át elátkozott hely volt Budapest egyik fontos csomópontja, és bizonyos értelemben még ma is az, csak már hátat lehet fordítani neki: a közelmúltig az egész Kálvin egy feltúrt gödör volt, most már csak az Üllői út és a Lónyay közötti rész néz ki úgy a…..
Más Tészta Millennium da Pippo 2010.10.11 10:35:00
Ismét egy olasz étteremben kapott el a hétvégi kijózanodás (ezt csak úgy átvitt értelemben mondom), ismét egy kis asztalnál találom magam, ahol az étlapot nézegetve elővesz a jólismert vágy: erőlevest nekem, hogy végképp kigyógyuljak az előző napokból. A Millennium da Pippót…..