Regisztráció Blogot indítok
Adatok
insideR

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Az úthasználat költségeinek használatarányos terhelése a finanszírozás és az arányos közteherviselés szempontjából is elkerülhetetlen. Ugyanakkor a költségvetési szorítás okozta kapkodás, a szakmai döntési folyamat fiskális szempontú felülírása és az így…..
insideR 2013.03.30 16:17:51
@utdij.atw.hu:
Grundig OBU 1000 euroert? Na ebbol latszik, hogy te nem szakmabeli vagy. Erre a celra a legolcsobb tavolkeleti OBU is megfelel, amit ilyen nagysagrendben 50 dolcsi alatt megkapsz.

De a jelenlegi koncepcioban OBU mar nincs, mert onbevallo rendszer lesz komoly ellenorzesi infrastrukturaval.

Az iras egyebkent egesz jo, bar van benne nemi bullshit faktor helyenkent.

Jovo heten csopogtetek majd egy kis insideR infot a temaban... ;-)
A kormányszóvivő délutáni sajtótájékotatóján közölte: rémhírek terjengenek arról, hogy veszélyben van a lakosság banki betétállománya. […] Közölte, a kormány minden eszközzel vizsgálni fogja, hogy kik állhatnak a rémhírterjesztés mögött. Igen, én terjesztem,…..
insideR 2012.01.08 11:20:33
@Spacemonkey:
Magyarország rendszerváltásának a legnagyobb problémája, hogy nem folyt vér. Akár szó szerint is, bár nem feltétlenül arra gondolok. A politikusok mindenesetre sokkal szerényebbek lennének most, ha akkor páran elhullanak a fajtájukból.

89-ben megmaradt az egész mocsok KISZ-es MSZMP-s banda. Orbán, Gyurcsány, Lendvai és még többszáz baromarcú, akik az elmúlt 20 évünket elkúrták. Mind az elmúlt rendszer haszonélvezői vagy azok suttyó kölykei voltak. Ha akkor az NDK-s módszer szerint ezeket a pojácákat elküldtük volna melegebb égtájakra, akkor nem itt tartanánk.
Miért lehet 2010-ben elektromos halászgépet vásárolni az interneten vagy bárhol? A halászati törvény szerint e módszerrel való halászat tilos. Ez az eszköz nem válogat, minden halat felhoz, ha rosszul van beállítva eltöri azok gerincét.  Elektromos halászgép működési…..
Na, jórég nem jelentkeztem már, de mostanában akkora unalom és letargiában volt itt az irodában, hogy totális alkotói válságba kerültem. Nem, nem azért nem írtam, mert az előléptetésem miatt nem volt időm - a helyzet az, hogy az a múltkori poszt valójában egy vicc…..
A cél szentesíti az eszközt?avagy mennyit ér mások tragédiája? Divat internetes bűnözésről, csalásokról beszélni, de ez legtöbbször csak egy szines hír az újságban, amin szörnyülködünk, majd olvasunk tovább. Aztán elolvassuk e-mailjeinket, nézegetjük szeretteink friss…..
insideR 2010.10.12 12:29:08
@Tigris: Igen, én épp ma regisztráltam és csak azért, hogy hozzászóljak az írásodhoz. Nem szoktam blogokhoz / fórumokhoz hozzászólni, mert nem érek rá és nem is igazán érdekel a sok önjelölt okostojás véleménye. Krisztiánt nem ismerem, de van egykori évfolyamtársam aki Devecserben él és érintett a katasztrófában.
Azt elismerem, hogy az ominózus kép használata nem volt kóser, de továbbra is állítom hogy mellényúltál, emiatt nem kellene ekézni a vorosiszap.com oldal létrehozóját.