Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fodoreszter

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony, bizony, a mi csodálatos gyerkőcünk 23-án két éves lett. Ezen okból kifolyólag jártunk a védőnőnél és a gyerekdokinál. Boti mindenhol angyal módjára viselkedett, a védőnőnél például felszólítás nélkül elpakolta a játékokat, mikor szóltam, hogy indulunk! Csak…..
Tihanyi Emma Hol van Emma? 2011.07.03 13:32:09
Emma a napokban 9 hónapos lett. Egyre inkább úgy tűnik, csak havonta jelentkezünk új bejegyzéssel. Az is gyanús, hogy ez többnyire én leszek, Apa elveszíteni látszik a kezdeti lelkesedését. Az is lehet, hogy csak egyszerűen nem történnek olyan nagy dolgok a hétköznapokban. Ez a…..
Tihanyi Emma Strugamanó 2011.06.03 09:31:21
Emma anyás lett. Amolyan igazi „ki-sem –mehetek- a- szobából” anyás. Én mindent megtettem a születése óta, hogy ez ne alakuljon ki, de győzött a természet. Megint… Már a kórházból hazajőve, az első perctől a késő esti etetések Apára hárultak, minden…..
Tihanyi Emma Fogacska névnapra 2011.04.19 20:46:47
Kibújt az első fogacska! Tegnap délelőtt még csak egy kis áttűnő gyöngy volt, amin kora délutánra lett egy kis piros pötty. Vacsoraára aztán már érezni lehetett, hogy kibújt a hegye! Nagyon boldog voltam. Már sokszor gondoltam rá, hogy milyen lesz majd, de nem gondoltam, hogy az…..
Tihanyi Emma Könyvek, könyvek... 2011.04.17 19:36:24
Ma séta közben beugrottunk a Nemzetközi Könyvfesztiválra. Hogy egészen pontos legyek, eredetileg is oda tartottunk, mert minden évben megnézzük, de most már előre számítottunk rá, hogy idén másképp alakulhat… Már itthon nem egyeztünk abban, hogy hordozóban vagy kocsiban…..
Bizony, kedves hitetlenkedők (velünk az élen), Botond egy éves lett! Egyszerűen csak ámulunk és bámulunk, hogy elrepült ez az egy év. Valóban más időszámítás kezdődik, amint az embernek gyereke lesz.Ezt megünneplendő, kedden meglátogattuk a doktor bácsit. Boti kicsit álmos…..
Tihanyi Emma Itt a tavasz! 2011.04.02 19:38:00
                    Ma voltunk Családünnepen a parkban. Mivel kisgyermekes család vagyunk:-) Igaz ugyan, hogy egyébként is kimentünk volna a parkba, mert szinte itt a nyár, de így Emmának még érdekesebb volt. Annál is inkább,…..
Tihanyi Emma Almapüré 2011.03.04 21:10:00
Emma öt hónapos lett. Hihetetlen, milyen nagylány már. Ezúton üzenem minden leendő kismamának, hogy igaz a szóbeszéd, TÉNYLEG minden sokkal könnyebb lesz a 3. hónap után. Emma is sokkal ügyesebb, okosabb, meg a szülei is:-)) Már nem azzal telik a nap, hogy próbáljuk…..
Túl vagyunk a második nagy oltáson. Szerencsére minden különösebb gond nélkül. A doktornéni meg van elégedve Emmával. A percentilis értékei: magasság: 97, testsúly: 90. Ez azt jelenti, hogy a vele egykorú babák 97% -a alacsonyabb és 90 %-a kisebb súlyú, mint ő (most 65 cm és…..
Tihanyi Emma Nagy utazás 2010.12.06 20:46:00
Az utazás előtti napokon már aludni sem tudtam rendesen. Rettegve vártam a katasztrófát, hogy Emma majd nem alszik, nem eszik, sőt, az úton is végzetes balesetet szenvedünk majd. Nem beszélve arról, hogy majd minden fontos dolog itthon marad, biztosan nem leszek majd elég…..
Tihanyi Emma Ki van itt? 2010.11.23 20:19:00
Az elmúlt héten annyi minden történt Emmával, mint még korábban nem. Itt volt mindkét Mama és Papa, nagynénik, nagybácsik, és még Nóri néni is meglátogatta. Nagy volt az öröme egész héten,  egymás kezésből kapkodta ki a sok érdekesebbnél érdekesebb új arc és…..
Tihanyi Emma Csajos délutánok 2010.11.10 21:24:00
Napközben, amikor Apa nincs itthon, akkor újabban csajos délutánokat rendezünk. Emma szerencsére nagyon élvezi. Nem mellesleg Anyának is nagy szüksége van rá. Ami azt illeti,  ez még csak a kezdet. Úgy tűnik, mindenkivel meg fogunk…..
Tihanyi Emma Hétvége 2010.11.07 21:14:00
Végre eljött a hétvége és Apa itthon volt velünk végig! A fürdőzés és a séta egyre jobban tetszik Emmának. Bár utóbbit átalussza, de ezt a tetszésnyilvánítás egyik formájának tekintjük:-)) A séta rendszerint a Millenáris Parkban zajlik, mivel ez van hozzánk a…..
Tihanyi Emma Masszázs, manikűr 2010.10.26 17:13:00
Emma körme hosszú. Karcolásokkal tele minden bőrfelület, amit elér (Anya is). Amit nem értek, hogyan lehetséges, hogy négy hetesen ezek a körmöcskék piszkosak! Hiába minden anyai gondoskodás, ezt akárki látja, pláne, hogy gyakran vagyunk kontroll vizsgálaton. Valamit tenni kellene,…..
Tihanyi Emma Mindennapok Emmával 2010.10.25 18:07:00
Emma négy hetes lett. Mostanra kezdene kialakulni valamiféle rendszer a napjainkban. Csak kezdene, mivel nem kezd....Emmának három féle napirendje van: napok Gina Ford szerint (Anya kedvéért:-), napok az intenzív osztályos rend szerint (amivel tulajdonképpen nincs semmi baj) és…..
Tihanyi Emma Itthon vagyunk! 2010.10.17 10:50:00
Elérkezett végre az, amire két hete vártunk és amire nem is mertem gondolni addig, míg meg nem történik velünk: itthon vagyunk mindhárman! Azt, hogy ez milyen érzés, nem is próbálom leírni a történtek után. A lényeg, hogy Emma gyönyörű, erős, ügyes baba, és olyan…..