Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manatee

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A családtámogatási rendszer oda-vissza történő alakítgatásait követően több olvasónkat is érdekelte, hogy a gyermekgondozási díj (GYED) lejártát követően ki lehet-e venni az addig felgyülemlett szabadságot.„Két éven keresztül GYED-en voltam a gyermekemmel, a…..
Várhatóan alkotmányos védelmet kap a magzati élet az új alaptörvényben, így aztán megint felmerült a sajtóban az abortusz betiltásának kérdése. Gulyás Gergely, az Országgyűlés alkotmány-előkészítő eseti bizottságának egyik fideszes alelnöke a Hírszerzőnek úgy…..
Manatee 2010.12.07 13:16:27
Cimbora, ez megvan vagy csak a Rózsikadombról osztod az észt?

nyomorszele.blog.fn.hu/index.php?view=bejegyzes_oldal&bejid=150823&bejcim=Abortusz&todo=/

Az így született gyerekeket senki se akarja, se örökbefogadni, se segíteni, húsz év múlva lehet az egyikük majd a te torkodat vágja el, mert pontosan tudja, hogy születése óta a kutyának se kellett.

Ez az alapítvány a térségben kb. 2-3 év alatt érte el, hogy ne legyen meztelenül járatott gyerek - igen, télen meg nyáron. Irtózatos aprómunkával, kis sikerekkel és nagy kudarcokkal.

És láttad-e annak a házaspárnak a szemét, akik otthon tartották az immár felnőtt fiukat, akinek csorgott a nyál a szájából, nem tudott beszélni, járni és maga alá csinált, állati hörgés közepette? Egy rácsos ágyban ült. Cserélnél velük?

Az abortusz nem jó dolog, emmá igaz. De a 6. hétben elvégzett tablettás AB százszor irgalmasabb, mint a 14 évig bántalmazott, nyomorgó, éheztetett, megerőszakolt, strichelni-lopni küldött gyerek.
„Ha ez bejön Orbánnak, érdemes lesz megkérdezni Gyurcsányt és Bajnait, hogy ez nekik miért nem jutott eszükbe…” – mondta pár hete egy beszélgetés végén a bankadó kapcsán egy vezető szocialista politikus. A kormányfő ma rátett egy lapáttal: bejelentette,…..
Manatee 2010.10.13 23:06:49
@Bucsálódó Kismadár: szerinted az a 12% munkanélküli, az egy sem szeretne mostanság dolgozni?
A távközlési különadó bevezetése után nehéz lesz az anyavállalatnak megmagyarázni, miért mostanság kellene a magyaroknak tízszer gyorsabb internetet biztosítani. A multik nem fognak elmenni – de befektetni sem. Orbán Viktor ma jelenti be a kormány következő gazdasági…..