Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vukika

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen írtam úgyhogy ezt bevállalom. 2010. 12. 03-án megrendezésre került iskolánkban a több éves hagyományra visszatekintő Batsányi-bál. A rendezvény 18 órakor kezdődött amit 19 órakor a tánc nyitott meg. Tőlünk Dani,Havi és Levi táncolt. A tánc után zene volt, mi addig…..
Botisz írása csak lusta regelni... nem nyúltam bele szal mindenért Őt szidni:) a srácoknak grat, Rebit meg már megdícsértem:P  A szavalóverseny november 15.-én 15 órakor a 64-es terem falai között zajlott. A verseny előtt mi, szavalók sorsot húztunk és a 8 versenyző…..
Október 28-án iskolánkban az angoltanárok szervezésében halloween-parti volt, amelyen körülbelül az iskola tanulóinak egy harmada vett részt. Előzetes feladatként töklámpást kellett faragni minden csapatnak (ugyanis csapatban voltunk), és lehetőleg minél gusztustalanabbul…..
vukika 2010.10.31 14:13:34
Kivételesen - ha senkit sem zavar - megpróbálok én mesélni vagy mi... Jó, tudjuk, megrendezésre került az első halloweeni buli a giminkben, és azt is tudjuk, hogy fergetegesen sikerült:) Szerintem minden tök jól meg volt szervezve. Eleve, amikor besétáltál a kapun, rögtön a…..
BendeAti - megint idézek - 2010.05.11 23:43:48
"Sumák lázadók véreres szemű senkiháziak rámfigyeljetekBohócok vagyunk és mind belehalunk IQ-rádiók kábítószerek nézz rám és egyből gerjedekszerelmes leszek és mind belehalunk Na ez az üzenetAz üzeneted Akármerre mész felejtőt találsz eltünsz innen…..
vukika 2010.10.22 17:23:47
2010. október 8-án az osztály és még néhányan az évfolyamról a Csobáncra kirándult gyalog, ahol felmentünk a várromhoz, és eltöltöttünk egy kis időt. Miután leértünk, Rajmiék megkínáltak minket nagyon finom pogácsával, amit szerintem mindenki köszön. Haza busszal mentünk…..
Hát ez is megvolt, fel lettünk avatva. De akkor kezdeném előröl az egészet. Az első bejegyzésben már emlegettem a pénteki napot, akkor most ki is fejteném. Szokás szerint találkoztunk a szokásos emberekkel reggel és elindultunk a suliba, de Havi mondta hogy menjünk el a…..
Úgy gondoltam előszőr egy rövid ismertetővel kezdem amíg bele nem jövök a dologba meghát úgy illik hogy kezdjük az elején... Szóval mi lennénk a 9. A osztály akiket még senki nem ismer(ez pénteken megváltozik, a részleteket majd hétvégén megírom). Szóval 9.A... Igazából…..