Regisztráció Blogot indítok
Adatok
momort

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tovább folytatódik a Magyar Oktatási Intézettel kapcsolatos eszmecsre. Dzsúúúsz lesz, azt megígérhetem.Sziasztok.Azért írok egy mailt, mert már majdnem egy éve a Magyar OktatásiIntézetnél dolgozok, és szeretnék helyretenni pár dolgot, melybe azálláskereső kisasszonyok és urak…..
momort 2010.10.11 17:54:20
Szia Mindenki!

Hosszú hónapok óta keresek állást, marketinget(is)végeztem, de szinte lehetetlen elhelyezkedni valamirevaló gyakorlat nélkül. Ezek után baromira megörültem, mikor felhívtak a Marketing One Kft.-től, hogy behívtak állásinterjúra Debrecenbe (kb egy hónapja küldtem el az önéletrajzom). Gondoltam, azért körülnézek kicsit a neten, hogy mit is kell tudnom erről a cégről. A gugle az elsők között dobja ki ezt a blogot, ami nagyon gyorsan lelombozta a jókedvem. Időközben az is kiderült számomra, hogy a barátnőm kb másfél éve Miskolcon ugyanennél a cégnél járt, akkor még lorem ipsum néven próbálkoztak, és pontosan ugyanezeket tapasztalta, amiket itt nagyon sokan leírtak. Rengeteg álláshirdetést néztem már át, és ráállt a szemem ezekre a nyamvadt-kamu-ügynökös-tukmálós állásokra, de ebben még én is bíztam.
Minél több ilyennel találkozok, annál jobban fel vagyok háborodva, hogy milyen 'állásokra' húzzák rá a marketing szót. Ez nem erről szól, a szakma kicsúfolása! A marketing-manager, sales assistant, ésatöbbi nem a tukmálást jelenti! pfff...
Mindenesetre köszönöm mindenkinek, hogy megkíméltetek egy hosszú úttól és egy még nagyobb csalódástól!
Hihetetlen, mire képesek emberek nyugodt lelkiismerettel!
Akit Boros Evelin invitálna Debrecenbe a Kosztolányi 61.-be interjúra, az gyorsan küldje el oda, ahova megérdemli!
Köszi még egyszer!
Üdv