Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lucaaa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tamarElla sajnos vége....:( 2007.08.23 18:53:21
Sajnos VÉGE az idei zarándooklatnak.De amilyen sajnálattal tudatom ezt Veletek, annyira vároma  az elkövetkezendő zarándoklatokat! ESZMÉLETLEN jó volt. uhhhhhhhh. Nem is tudom  hogy fogom kibírni, h jővő ilyenkor legyen. Annyira jó élményekkel gazdagodtam(tunk), h le sem…..
úgy kezdődött az egész hogy péntek este lementünk a Fő térre Ági(nővérem) Milán(fia) és Milla(a lánya) meg én  görkorizni 10 perc után eleredt az eső de nem baj mert másnap délelött jmentünk postára és akkor a Milán is bénázhatott egy picit na meg persze én is...:D a…..
1992.május 11-én a Szt. István korházban délután 15:30 körül egy Farkas Flóra nevezetű 61 cm nagy 3,2 kg nehéz, nagy fekete hajú kislány meglátta a napvilágot :).Vagyis röviden szólva megszülettem.A szüleim borzasztó boldogok voltak, mert megszületett első és egyetlen…..
Ma petit vie furcsa 2007.08.10 21:01:47
az a furcsa hogy én boldog vagyok nem tudom mitől csak úgy és olyan világbéke hangulatom van de mégis van valami baki :nem  mindenki ilyen boldog! aki nagyon nem boldog (ez Neked szól) annak üzenem hogy adjon esélyt magának a boldogságra:D..