Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anonymu

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fegyveres apácák, kétlábon járó, láncfűrészes keresztbe szíjazott bűnbánók, és rakétákat eregető mobil orgona... nem, a fentieket hiába keresnéd az öt világvallás könyvében, sem a Magyarhonban akkreditált szerzetes- és apáca-rendek leírásában. Ellenben Dreamer88…..
Anonymu 2013.10.24 14:54:07
A következő posztban bemutatom a régóta a polcok mélyén heverő BFG flottámat. Még a fősulin szereztem be, akkoriban ez még egy aktívan támogatott, világszerte népszerű játék volt -manapság pedig eltűnőben van, hisz nem gyártják már, a hajókat is csak e-bayről, és hasonló…..
2012. őszétől roppantmód felpörgött a GW codex-gyártó gépezete. Kaptuk először is a Káoszgárdistákat, majd a Dark Angels és a Démonok kódexét, most pedig, Húsvét tiszteletére nyakunkba zúdították a 40k legifjabb fajának, a Tauknak a codexét. És ez bizony örömteli…..
A MJJ sorozatban anno a káoszdémonok serege volt az első cikkem. Így ez az írás egyfajta visszakanyarodás is az út elejére, ami érdekes tanulságokkal szolgálhat. Példának okáért, ez idő alatt csak az Elda-Ork-Black Templar szomorú triója nem kapott (codex) frissítést (Igen, a…..
Kezdjük egy apró megemlékezéssel. Valamivel több mint 5 éve, hogy SAM apó elindította a "Miért jó játszani?" sorozatot, melynek tartalma azóta  - hiteles szemtanúk beszámolója alapján - számos esetben nyújtott segítséget bizonytalankodó újoncoknak, elsőbálozós…..
Ezen a roppant barátságtalan március 15-én egy aprósággal szeretnénk kedveskedni azoknak, akik a hóvihar helyett a gépük előtt ülnek.. Fogadjátok szeretettel a Sötét Angyalok cdexét Dreamer 88 jóvoltából, aki a fluff fordításának heroikus feladatára segítőt is talált maga…..
Anonymu 2013.04.06 21:20:24