Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M-Tomee

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha szilikon melleket szeretnél, ne csak az lebegjen a szemed előtt, hogy végre egy szuperszexi nagymellű nő lesz belőled! Olvasd el írásomat ennek a hátrányairól! Ha nem szereted, ha megbámulnak, akkor felejtsd is el az egészet. A strandon a férfiak összesúgnak mögötted, vagy épp az utcán…..
Kivel jó a szex? Ez eléggé relatív, viszont alapvetően az évek és a rutin sokat számít. Szóval ha most nem is vagy túl jó az ágyban, lehet, hogy évek vagy évtizedek múltán csúcsszerető lesz belőled! Na de állj! Van egy módszer, amivel nem kell évekig várnod! A szex ugyanis tanulható! És ha nincs…..
Csajok és szexpartnerek? Mi más következhetne belőle, mint az, hogy ez pénzbe fog Neked kerülni!Csak nem mindegy, hogy mire költöd azt a pénzt! Ugyanis vannak olyan webodalak, akik a gyanútlan szexpartner keresőket nyúlják le. Nem kicsit, hanem nagyon, és irtó trükkösen! Ebből az írásomból az fog…..
Miért is írom ezt? Mert 2 féle párkapcsolatban élő férfi van:1., Aki szívesen csajozna, de nem meri, mert párkapcsoatban él2., Aki a párkapcsolata ellenére csajozik, és vállalja, hogy bármikor lebukik ezzel.Jajj, igen. Van egy 3. féle is. Róla fogok most írni, csak azért, hogy ha Te jelenleg a 2-es…..
Vajon tényleg ennyire szarul megy Kelemen Annának, hogy nyilvánosan hirdeti magát, vagy csak -ahogy ez már töbször előfordult- valaki más hirdet egy hiresebb modell képeivel? A szanaszét szabott mellbimbók, a hajszín és az erősen lerongyolódott punetti & púzó mindenesetre…..